| Dog4234 a întrebat:

Bună ziua, TPU!
Aș dori să vă întreb, ce pot să fac dacă nu-mi mai pot lua gândul de la o persoană de vreo 2 ani de zile. Pur și simplu am văzut o fată și nu îmi mai pot lua gândul de la ea. Adică, aparent întâmplător ne întâlnim foarte rar pe stradă sau în locuri în care nici nu mă aștept să o văd, dar din câte am observat avem multe lucruri în comun.
Totuși, dacă mă gândesc la acea persoană câteodată îmi mai și apare în cale de nicăieri. Am fost aproape prin aceleași locuri. O visez de prea multe ori. Câteodată am presimțirea că între mine și acea persoană se va întâmpla ceva... Știu că pare banal, dar nu sunt nici disperat și nici nu vreau să par.
Nu este puțin dubios, că două persoane care, s-au văzut de 3-4 ori, să aibă lucruri comune și gândească la fel?
Vă rog, îmi puteți explica, care este motivul pentru care, se întâmplă toate acestea?
Vă rog, îmi puteți da și un sfat, ce să fac în situația aceasta?

Răspuns Câştigător
| Anonimy08 a răspuns:

E un lucru foarte frumos să îți placă atât de mult de acea fată și mai ales să nu poți să o uiți. Asta dă dovadă de faptul că ești cu adevărat îndrăgostit de ea.

Cel mai bine ar fi să nu stai degeaba, ci să încerci să vorbești cu ea, să vă cunoașteți mai bine. Dacă vezi că și ea dă mici semne că îi place de tine poți să o inviți într-o zi la o întâlnire, poate chiar în locurile comune de care ziceai. Atunci poți să îi spui într-un mod cât mai frumos că o placi. (Ca un gest frumos ai putea să îi dai un trandafir când vă întâlniți)

Sper să reușești și sper să își dorească și ea să fiți împreună!

7 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

Daca nu o cunsoti, nu stie cine este si ai vazut de 2-3 ori in viata ta, fara sa fii vorbit niciodata cu ea, cum stii ca aveti lucuri in comun?

| Dog4234 explică (pentru Violleta2022):

O cunosc, dar nu personal. Doar locuiește în oraș cu mine și am văzut-o de multe ori în oraș. Dar zic că întâmplător mă întâlnesc cu ea și nu mă întâlnesc cu alți prieteni de ai mei prin diferite locuri. Dar câteodată se întâmplă să îi văd story-urile de pe Instagram și acolo mai văd că după 15 minute, după ce am plecat din eu dintr-un loc, apare ea și face poze exact în locul din care am plecat. Poate e o coincidență ciudată sau așa a fost să fie, dar nu înțeleg chestiile acestea. Câteodată dau de ea în locuri în care nici nu mă aștept să o văd. E ciudat... de asta mă întreb.

| Violleta2022 a răspuns (pentru Dog4234):

Si care sunt lucrurile in comun, pe care le aveti?
Ca nu ai mentionat chiar nici unul...

| Dog4234 explică (pentru Violleta2022):

Mergem prin aceleași locuri unul după altul, deși asta e și mai ciudat, ne plac aceleași limbi străine, avem aproape același stil de viață, același scris, același vocabular, gândim la fel. Cam asta e situația. Niciodată nu am înțeles, motivul pentru care se întâmplă chestiile acestea.

| Dog4234 explică (pentru Dog4234):

Poate că totul este doar întâmplător sau poate că Dumnezeu vrea să mă direcționeze pe un drum plin de suferință.

| Violleta2022 a răspuns (pentru Dog4234):

Cand locuiti in acelasi oras si in acelasi cartier, este foarte normal sa frecventati si sa va intersectati prin aceleasi magazine, parcuri, starzi, locuri, dar astea NU sunt lucruri comune!

Tu ni ai habar ce stil de viata ii place ei, fiindca nu ai vorbit niciodata cu ea, doar iti imaginezi, deci iarasi NU este vreun lucru comun, doar imaginativ.

sadrian46
| sadrian46 a răspuns:

1. Nu este deloc dubios.
2. Din nevoia de sex, motiv pentru care ești și tu în viață, ca să continui și tu viața prin urmași. Acesta este motivul. Motiv vine de la motus, care înseamnă mișcare.
3. Ori te miști și faci ceva cu ea, ori caută pe alta. Faci, nu faci, vremea am amorului trece. Ai timp la vremea impotenței să te tot gândești la ce ar fi putut sau nu să fie.