anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Buna ziua TPU! Deci maine merg la o intalnire, si fata pe care am invitat-o in oras, vrea sa o aduca si pe verisoara ei ( ea se intelege super-bine cu fata asta) si imi tot zice ca vrea sa ma cunoasca (verisoara ei), m-a intrebat daca sunt ok cu asta, si am zis ok dar sincer nu prea sunt.
Si inca ceva, sa ii cumpar un trandafir fetei pe care o scot, sau nu?

Răspuns Câştigător
| corbulalbrosu a răspuns:

Poti accepta sa fie insotita de verisoara ei, insa doar acum prima data. Dupa aceasta prima intalnire, in cazul in care vor urma si altele, vei avea posibilitatea sa-i spui/explici ca cel putin tu, nu te simti confortabil in prezenta unei ''codite'' care...te stanjeneste. big grin Succes!

13 răspunsuri:
| WolfgangKreutzfeldt a răspuns:

Iti spun din proprie experienta sa nu o faci. Si vezi ca nu-i tocmai ok ca vine si vara ei. O intalnire e intre tine si ea. Vara-sa de ce vine pana la urma?

anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru WolfgangKreutzfeldt):

Ok si acum ce fac, anulez intalnirea?

anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru corbulalbrosu):

Si apropo, sa ii cumpar totusi o floare sau nu?

| Treaem24 a răspuns:

Simplu ia-ti si tu un preten?

anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru Treaem24):

Daca imi iau si un prieten se duce date-ul cu totul laughing)

| corbulalbrosu a răspuns (pentru anonim_4396):

Ori cumperi 2 fire de floare (taiata)... ori niciuna. Insa intr-o astfel de situatie/caz nu ar fi prea indicat sa oferi flori la amandoua. big grin Parerea mea.

| Treaem24 a răspuns:

Intrebao sa vezi ce zice întrebi dacă poti veni si tu cu un preten

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Clar ca nu, aratati verticalitatea Si puterea barbateasca fata De o femeie, Nu De doua!
Iai o floare oarecare Daca ti neaparat sau iai o cafea verisoarei

supadeceapa
| supadeceapa a răspuns:

Nu lua nicio floare. Daca erati doar voi doi era una, dar e aiurea s-o aduca si pe aia. N-are incredere in tine sau ce? Ma rog. E devreme pentru flori. Data viitoare poate o sa aiba incredere sa iesiti doar voi doi si ii iei atunci

anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru supadeceapa):

Culmea stii ce e? Fata asta din cateva vad chiar ma place, dar este foarte ciudat ce face.

supadeceapa
| supadeceapa a răspuns (pentru anonim_4396):

Verisoara aia a ei te cunoaste?

anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru supadeceapa):

Nu, cica vrea sa ma cunoasca, i-o fi zis fata asta o groaza de mine si de asta ma gandesc

supadeceapa
| supadeceapa a răspuns (pentru anonim_4396):

Eu stiam persoane care isi luau prietenii cu ei la date ca sa-i judece, sa-si dea cu parerea dupa: da, ba, merge laughing.
Sper sa nu fie genul ala. Altfel nu vad de ce ar chema-o. Aveti timp sa va cunoasteti daca e sa fie ceva intre voi, zic.