| Boston a întrebat:

Buna Ziua TPU, ieri am avut primul contact sexual cu partenera mea. Totul a decurs normal, din cate pot sa zic, o problema doar, in timpul acestui act sexual, am penetrat vaginul fetei prima oara "bland" si am observat ca himenul nu se rupsese (fiindca nu cursese nici un pic de sange iar ea nu a simtit nici o durere), apoi am incercat sa fiu un pic mai "animal" si aceelasi rezultat, nimic. Intrebarea mea este, desi partenerea mea mi-a confirmat ca nu a avut nici o intindere sau a facut vreun sport brusc sau etc si ca himenul crede ca ar trebui sa fie acolo, ce se intampla totusi de nu se rupe? Va asigur ca "obiectul muncii" este destul de mare si in lungime si in latine. Ah, si inca o chestie, la final am simtit ceva ca un val, ca si cum as fi gata sa ejaculez, insa cand am scos "obiectul" am constat ca nu era nici un gram de "lichid alb" si am continuat pana cand intr-adevar am reusit sa evit "o eventuala sarcina". Partenera mea poate ramane gravida? Multumesc anticipat.

Răspuns Câştigător
| OoBunnyoO a răspuns:

Este posibil ca ea sa aiba himenul elastic. La unele fete himenul se poate rupe chiar fara sa isi dea seama (daca este elatstic si este la intrarea in vagin). Nu trebuie sa curga sange.
Cat despre caldura pe care ai avut-o ori ai simtit-o pe ea avand orgasm ori ai avut tu orgasmul inainte sa ejaculezi. Sansele ca ea sa fi ramas insarcinata exista daca, de exemplu, ai avut vreun lichid preseminal.
Oricum nu ar trebui sa te axezi sau nu pe faptul daca i s-a rupt sau nu himenul, nu asta este important cand faceti dragoste.

10 răspunsuri:
| Cris988 a răspuns:

Himenul se poate sa fie mai elastica si dn cauza asta sa nu curga sange si sa nu doara, nu e obligatoriu sa curga sange si sa doara. Sunt sanse mici sa apara o sarcina. Data viitoare folositi si prezervativ sau alta metoda de contraceptie. Singura metoda 100% sigura e abstinenta.

| Nextone a răspuns:

In legatura cu himenul, este posibil sa nu se rupa din prima.In plus nu acesta este scopul sexului, exista altele..cum ar fi sa petreceti timp frumos impreuna,himenul o sa se rupa el,treaba lui laughing Cat despre acel "val", nu sunt baiat sa pot stii ce simte unul, dar poate a fost orgasmul ei...
Insarcinata, nu cred ca poate ramane daca ai scos "obiectul" la timp, indicat ar fi sa folositi totusi prezervativ.

Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Da, sifgura ca da. sansa de sarcina este maxima la deflorare.

| Danysan a răspuns:

Nu cred ca maie virgina!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Varule, sunt fete care au himenul elastic iar tu nu ai cum sa vezi himen rupt deoarece nu sti ce este ala laughing ai postat aceasta intrebare ca sa te lamuresti altceva, nu sti cum s-o scoti la cap cu fata deoarece tu ai urmarit sa faci doar sex dar ea a pus sentiment iar acum ti-e frica sa nu te reclame ca ai violat-o (vedeti intrebarea celalta a lui ), acum ce sa-ti zic fratie? De ce nu ai apelat la una care sa aiba vechime in campul muncii? lichidul alb a ramas unde trebuia, este posibilitatea de 99% ca ea sa ramana insarcinata, bucura-te! o sa fi tatic

| Alcyon a răspuns:

Nu cred ca era virgina. Si nu e vorba de himen aici, fiindca ala poate fi elastic. Si oricum, multe nici nu simt, cand se rupe, ca e subtire. Vaginul unei virgine insa, nu-i asa de elastic si trebuie sa te chinui destul de tare ca sa o penetrezi. Abia dupa luni bune, devine elastic, si poti sa o bagi in viteza a doua. Poate o fi prietena ta un caz special...dar mi se pare ciudat, mai ales ca spui ca esti dotat.

| Alcyon a răspuns:

Si ca sa raspund la intrebare... Sigur ca poate ramane insarcinata, daca nu se protejeaza. Depinde in ce perioada era. Daca era in perioada fertila, s-ar putea sa ai surprize. Metoda coitus interuptus e destul de nesigura, fiindca lichidul acela seminal, pe care-l elimini inainte sa-ti dai drumul, uneori contine spermatozoizi.

| Alison95 a răspuns:

Haha. esti prost daca crezi ca aia a fost virgina, trebuie sa intre greu, sa fie durere, si eventual putin sange

| buzeduulci a răspuns (pentru Alison95):

De ce nu ar fi fost? mie nu mi-a curs decat dupa jumatate de an cand am intretinut cam a nu stiu cata oara.happy
si niciodata nu m-a durutwinking

| MisFit20 a răspuns:

Tu ai crezut faza cu virginitatea? Da poate ai ejaculat inconstient, organul ei reproducator e asaltat de soldatei. Data viitoare ai grija, acum poate scapi cine stie. laughing))