"Arlekin: Astazi am aflat ca multi barbati isi fac circumcizie... dar nimeni nu mi-a confirmat asta"
nu știu dacă observi dar iți dai cu stângu-n-dreptul adică te contrazii singur/ă.
Vorbim aici de un obicei/tradiție evreiasc și atât, nu o toană a nu-ș' cui parteneră
1/3 e media mondială incluzând Evreii, musulmanii etc deci datele pe care ni le serveșt sunt INCORECTE
pentru edificare:
https://en.wikipedia.org/wiki/Prevalence_of_circumcision
Daca era asa ceva in Romania, stiam majoritatea stai linistit. Deci scuteste-ne de minciunile astea nefondate.
Aproximativ unei treimi din populația masculină din Romania i s-a practicat deja circumcizia
ce sa mai zic si cui?
Amice ai probleme legate de penis? Te deranjeaza, ai ceva anormal? Daca ai asa ceva, atunci adreseazate unui doctor nu aici.
Daca in aschimb esti normal, atunci vezi-ti de treaba. Chestia aia nu ajuta la nimic, daca intrebi din pct de vedere sexual, adica sa tio faca mai lunga, mai groasa sau mai buna.
Cu circum, sau fara, vei face acelasi sex, femeia nu va simti nici o diferenta.
Cei care spui tu ca au facut in Ro asta, au probleme la scula, nu face nimeni nimic daca este sanatos.
La evrei este o practiva veche, poate cindva la ei baieti intimpinau probleme de natura infectioasa, scula era mai anormala sa zic asa si se infectau.Asa au spus ia sa faca chestia aia, ca scula sa stea normala si au vazut ca era mai bine.
Tu intrebi despre chestia asta, nu ca ai vrea sa stii de avantaje legate de sanatete ar fi, vrei sa stii de avantaje legate de sex, nu de sanatate, asta vrei tu sa stii.
Cum am spus nu are absolut nici un avantaj legat de sex, este o chestie doar de traditie la evrei si de nevoie la alte persoane.
Nuti sporesc performantele sexuale daca faci asta, nici tie si nici femeie cu care faci sex.
Ce ai auzit tu, sau citit, is basme, o femeie nu cere partenerului asa ceva, pentru ca nu vad de ce ar face asta.
Ce sa mai spui si cui? Mergi fa o programare la un urolog, chiar daca nu ai nimic, spiu ca vrei o verificare si intrebi pe ala fata in fata.
Asta daca nu crezi pe altcineva. Poti sa cauti ceva websiteuri medicale, intrebi un doctor iti raspunde, dar nu in direct, iti lasa mesaj.
Asa ca intrebi un doctor nu ce spune lumea, sau statistici ce arati tu.Multi care au facut asta si nu-s evrei, au facut-o ca spun sa nu cumva sa aiba vreo infectie, desi nu are cum, daca esti curat, daca iti place sa fii om, te speli nu stai nespalat cu lunile, sa stai ca tapu sa tio sugi singur asa fac tapii daca ai vazut, si-o curata sugindo singur
Deci evita pe cit poti in viata ta orice interventie chirugicala, asculta ce zic eu, operatii de orice natura nu te face mai om, dimpotriva iti slabeste organismul, sau zona operata.
Daca intr-adevar ai ceva probleme, atunci da este bine sa faci, pentru ca ai o scula anormala, in rest stai departe de cutit.
Tu daca ai scula normala, nu ai probleme, cauti ce? Cauti singur sa ai probleme, e bun, atunci dai sa sune bagate, fa circumcizie ce spui, nu-i cine stie ce chestie grava, dar nu stiu nici cit de bine o sa fie, sau ce p[erformante crezi tu ca iti va aduce aceasta frectie sau pistol cu apa
Mai este inca o chestie. Daca multi fac asta, tu trebuie sa te iei dupa ei, trebuie sa urmezi turma sau cum?
Ce am mai observat in RO toti frate spui cas trasi la imprimanta, aceiasi pantaloni strimti rau de tot jos, nici nu stiu cum va imbracati cu panatalonii aia, nu mai zic cum va simtit in ei, dar garantez ca bine nu.
Deci, si-a facut unia pantalonii asa, toti lau urmat ca oile la strunga, asa ceva numa la romani vezi.
Sa tuns unu intr-un fel, gata toti ca oile, dar chiar asa spui ca sunteti oi
Acu deja vreti sa va faceti circumcizie, toate chestiile nasoale de la altii, romani le preia si le aplica, nimic cei bun nu ia si ei.
Inainte cei care purtau pantalonii de care am spus, erau gay, dar asa erau, apoi sa ajuns la ce? Sa devina ceva in masa, cand ma uit la voi la romanii astia care purtati asa pamntaloni asa va spun gay, pentru ca aratati a caricaturi, sincer, aratati naspa, dar voua vi se pare ceva wow.
Eu nu port asa ceva, dar nici largi, port ceva cit de cit mai largut decat pantalonu ala tip gay, ceva slim nu stiu cum regular slim, dar nu izmene.Astai is mai strimti ca izmenele ce erau pe vremuri, dar acolo izmenele alea aveau un rol, sa stea lipit de piele sa nu patrunda aerul rce, dar nu erau atit de strimti, sa te tina sa nu te poti misca, plus erau din bumbac si se largeau dupa cei imbracai.
La gay is buni pentru ca asa trebuie, sa stea nemiscati sai rezolve aia care is pe post de barbat, deci acesti pantalon este purtat de gayul fetita
Tu o sa fii circumtaiat imprejur si o sati atirne scula ca la cal poate ca nici no mai poti folosi dupa, o sa o tii doar de decor. Glumesc dar natural omu este facut asa cum este nascut, cand ommul era in pestera nu facea astfel de chestii, animalele nu isi fac asa ceva, deci natural suntem asa cum iesim din fabrica.
alexandruanghel întreabă:
MorcovMajestic întreabă: