Las-o tu in pace să stea acasă la mămica, timp in care tu iți faci temele pentru a 2 a zi.
Nu o stresa foarte tare, las o in pace. Cea mai eficienta treaba e sa incalzesti apa si s o pui intr o sticla de 500 sa si o tina jos sub burta. Nu toate menstruatiile sunt dureroase, nu inseamna ca moare de durere. Depinde de fiecare. Fiind prima data nu cred ca o s o doara deloc. E inca mica. Daca stati impreuna banuiesc ca ati facut si sex ceea ce pentru corpul ei e cam gresit. E prima data cand ii vine ciclul dar a facut o. In orice caz, nu sta pe capul ei, NU o mangaia pe cap ca nu e caine si nu are cancer. Frumos din partea ta ca gandesti in felul asta, dar ti am spus. Odata cu durerile ( daca le are ) apare si discomfortul ala de a sta cineva in respiratia ei, apar si nervii, frustrarile. Cumpara i ceva dulce si uitati va la un film. Bagati va in patura calda si pur si simplu povestiti, radeti. Nu e nevoie sa o dadacesti foarte tare pentru ca ti am spus, la varsta asta nu e cum e la mine adult.
Cumpara-i o cutie de "No-Spa forte" sa n-o mai doara burta si n-o sa mai aiba nevoie de mângâieri pe burtica si nici de gadilat in talpa
Ba, ea încă sta cu părinții, și eu (ei știu toți ca suntem imp) dar mna, m-a chemat sa stau cu ea ca are ciclu și o doare rău burta, am fost ieri, și ma duc și azi, la 20.00. Nu am făcut sex.
" DenMarOFFICIAL111 : am 14 ani, si am o iubita"
du-te mami și fă-ți temele pentru mâine!
Buna.Ce comentarii rautacioase.Eu cred ca gestul pe care vrei sa-l faci e foarte frumos, si arata respect. Mi-as dori sa fie mai multi baieti ca tine pe lume, spre deosebire de altii care doar intreaba,, Ce ai, esti pe ciclu? '' atunci cand vad ca partenera e in toane proaste, ca apoi sa-i dea ignore cateva zile.E dragut cum vrei sa o asiguri ca esti acolo pentru ea, prin contactul fizic, dar intreab-o daca doreste masaj, e totusi posibil sa nu vrea. :))
Probabil te gandesti sa-i cumperi ce ii place, ciocolata, dulciuri si mancare nesanatoasa in general, insa acestea nu fac deloc bine in aceasta perioada. In schimb ii poti face tu ceva bun: cumperi niste kefir, pui miere, fulgi de ovaz, stafide, fructe si nuci, iese genial. Asta daca stii ca ii place sa manance asa.Ii mai poti cumpara ceai pentru dureri menstruale, si sa va uitati la un film preferat sau ceva care ii place ei, infasurati in paturi pufoase.
Mai poti citi si aici:
https://www.doc.ro/sanatate/mananca-aceste-alimente-la-menstruatie
https://www.drmax.ro/......-preventie
Da, ti am spus. Nu o presa foarte tare, cumpara i ceva dulce si uitati va la un film.
La varsta voastra NU trebuia sa fiti impreuna, a ti facut sex? Cel mai bine ar fi ca ea sa mearga acasa la parintii ei si sa te lase sa i ti vezi de scoala, nu sunteti apți de sex sau de alte lucruri, si acum cand ea este la ciclu nu o sa vrea ea sa i faci masaj sau sa o atingi ca are dureri datorita ciclului, singurul lucru care o ajuta sunt calmantele sa puna pe burta o sticla cu apă calduță nu fierbinte, sticla o inveleste cu un prosop si cu acea sticlă va sta in pat ca sa i mai cedeze durerile, ca pastile poate lua nurofen sau ketonal dar pentru ketonal are nevoie de rețetă de la medicul de familie.
Nu, vai, nu sex.
Da, am mangaiat-o, am stat cu ea. Atât am plecat 1 zi.
anonim_4396 întreabă:
anonim_4396 întreabă:
anonim_4396 întreabă: