| greyHAT a întrebat:

Buna ziua TPU,

Sunt cu prietena mea de 3 ani impreuna si eu sunt plecat in strainatate de 3 luni si ea in timpul acesta tot mai iesea prin cluburi cu prieteni si colegi noi de la munca pe care eu nu ii cunosteam(s-a angajat cand am plecat) si aseara imi zice ca se pune la somn si eu am fost pana tarziu(2-3am) pe laptop si am observat ca vorbea(facebook) cu un coleg pe care tot il chema in club cu ea, eu tot am urmarit conversatia fara sa intervin(chestia e ca si-a stricat telefonul si nu puteam sa imi scrie tot timpul cica). Bun stau si astept, si pe la 4am imi lasa mesaj ca ce i s-a intamplat ca a venit o prietena si a adus-o fortat si mai fost una cu ele pe care eu le cunosc si ca ea ma iubeste mult si abia asteapta sa ma stranga in brate si de toate(numai a fost asa accentuata cu mine de mult), nu ii rapsund si numa vad cum dispar toate conversatiile alea cu acel baiat(noroc ca am facut poze), si mai a sters ea multe pe acolo si in cautari tot era gol si tot nu am zis nimica. Deci ea in loc sa vorbeasca cu mine inainte vezi prostule ca am plecat, ea vorbeste cu altii si abia in final aflu si eu.(si ea nu are cum sa vorbeasca cu mine).Mie chiar nu mi-a fost usor de loc in strainatate sa cladesc ceva sa ne fac un viitor asa incet, numai eu stiu pe unde am dormit si cum am tras, tot timpul era contra mea ca nu reusesc ca o sa vad ca nu e asa si numa din astea. Numai stiu ca sa fac, ce ati face in locul meu?

Va multumesc!

8 răspunsuri:
| VerginicăVacăGrasă a răspuns:

Eu sunt curios cum ai putut vedea tu ca AIA vorbeste cu cineva pe facebook, stiind ca fb este foarte confidential. sunteti tineri relatile la distanta nu isi au locul, aveti 3 ani, v-ati cam batut joc de tinerete, sunteti la varsta la care trebuie sa strabateti cat mai multe cearsafuri, sa iesiti in club, sa va imbatati etc, lasa fata sa se distreze si distreaza-te si tu acolo

| greyHAT explică (pentru VerginicăVacăGrasă):

Facebook comun, notificari pe telefon automate.

| sofisis a răspuns (pentru greyHAT):

Deci dupa ce ca e panarama mai e si proasta laughing)
Cum sa stii ca iubitul are acces la discutiile tale si tu sa flitrezi si sa tragi de barbati? Patetic.
Din punctul meu de vedere nu i-as oferi nici o explicatie. As lasa-o si punct. Nu cred ca ii datorezi o asa onoare incat sa te mai si justifici in fata ei.

| corbulalbrosu a răspuns:

Ceea ce iti pot afirma cu toata convingerea si increderea fiindca o consider corecta, se refera la faptul ca prietena ta te inseala in mod continuu cam din momentul de cand ati facut cunostinta si poti fi sigur ca acest mod de viata nu si-o va schimba niciodata. Daca doresti un sfat acesta se poate rezuma la indemnul sa-ti cauti si sa-ti gasesti o fata cinstita care sa te onoreze prin tot ceea ce face.

| greyHAT explică (pentru corbulalbrosu):

Te inteleg, dar mie acuma sincer imi este putin mai greu, nici nu stiu cum sa ii spun, l-a chemat ca intre colegi probabil o sa imi zica, dar ce m-a deranjat cel mai mult a fost ca am fost pus pe locul 2 sa stiu unde este la 3 noaptea in comparatie cu el care il stie de 3 luni nu eu de 3 ani, si a sters toate conversatiile imediat!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Cati ani aveti voi?

| anonim_4396 a răspuns (pentru anonim_4396):

De fapt las-o balta. Ti-am citit intrebarea precedenta si e clar ca esti cu capul daca stai cu o asa panarama. E clar ca si-o trage cu cine stie cati cum a facut si in trecut. Cauta una calumea nu ultima panarama.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Oamenii cu capul pe umeri nu asculta niciodata vorbele ci urmaresc faptele. In locul tau nu as mai baga-o niciodata in seama, pur si simplu. Nu ai pentru ce sa ceri explicatii, nu mai ai nimic de castigat daca o certi. Orice discutie cu ea iti va face rau si probabil iti va induce si mai multa incertitudine, mai ales daca va stii ce sa iti spuna si ce butoane sa-ti apese. Concluzia e simpla, renunti la ea si gata. Orice alt pas il vei regreta mai mult cu timpul, iti spun de pe acum.