Eu sunt curios cum ai putut vedea tu ca AIA vorbeste cu cineva pe facebook, stiind ca fb este foarte confidential. sunteti tineri relatile la distanta nu isi au locul, aveti 3 ani, v-ati cam batut joc de tinerete, sunteti la varsta la care trebuie sa strabateti cat mai multe cearsafuri, sa iesiti in club, sa va imbatati etc, lasa fata sa se distreze si distreaza-te si tu acolo
De fapt las-o balta. Ti-am citit intrebarea precedenta si e clar ca esti cu capul daca stai cu o asa panarama. E clar ca si-o trage cu cine stie cati cum a facut si in trecut. Cauta una calumea nu ultima panarama.
Ceea ce iti pot afirma cu toata convingerea si increderea fiindca o consider corecta, se refera la faptul ca prietena ta te inseala in mod continuu cam din momentul de cand ati facut cunostinta si poti fi sigur ca acest mod de viata nu si-o va schimba niciodata. Daca doresti un sfat acesta se poate rezuma la indemnul sa-ti cauti si sa-ti gasesti o fata cinstita care sa te onoreze prin tot ceea ce face.
Te inteleg, dar mie acuma sincer imi este putin mai greu, nici nu stiu cum sa ii spun, l-a chemat ca intre colegi probabil o sa imi zica, dar ce m-a deranjat cel mai mult a fost ca am fost pus pe locul 2 sa stiu unde este la 3 noaptea in comparatie cu el care il stie de 3 luni nu eu de 3 ani, si a sters toate conversatiile imediat!
Deci dupa ce ca e panarama mai e si proasta )
Cum sa stii ca iubitul are acces la discutiile tale si tu sa flitrezi si sa tragi de barbati? Patetic.
Din punctul meu de vedere nu i-as oferi nici o explicatie. As lasa-o si punct. Nu cred ca ii datorezi o asa onoare incat sa te mai si justifici in fata ei.
Oamenii cu capul pe umeri nu asculta niciodata vorbele ci urmaresc faptele. In locul tau nu as mai baga-o niciodata in seama, pur si simplu. Nu ai pentru ce sa ceri explicatii, nu mai ai nimic de castigat daca o certi. Orice discutie cu ea iti va face rau si probabil iti va induce si mai multa incertitudine, mai ales daca va stii ce sa iti spuna si ce butoane sa-ti apese. Concluzia e simpla, renunti la ea si gata. Orice alt pas il vei regreta mai mult cu timpul, iti spun de pe acum.