anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Buna ziua TPU!
Sunt impreuna cu prietena mea de 2 ani si jumatate,dar nu am trecut mai departe de faza cu sarutul!(Deja sec!).
Eu as vrea ceva mai mult, dar nu stiu cum sa o conving si pe ea sa fie mai "pofticioasa"! Ea este virgina(Si eu la fel) dar nu conteaza asta, vreau sa incerc noi lucruri!

Va rog dati-mi idei cum sa o abordez cum sai sugerez asta cum sa o fac sa vrea!(PS: Sa o imbat, drogez ultima varianta laughing asa ca nu sugerati asta)

Răspuns Câştigător
| rusel a răspuns:

batting eyelashes nu inteleg de ce ai vrea acum, app cati ani ai?
nu conteaza daca nu te-ai inceput viata sexuala, conteaza sa te tii curat daca vei continua asa sa stii ca partenera ta te va iubi si mai mult, pentru te-ai pastrat pentru ea.
tu daca incepi acum sa faci lucruri mai noi cum zici tu, crezi va tine mult relatia dintre voi? sau se va intampla ceva minunat? nici gand!
astepta pana la momentul potrivit!
daca vei incepe de acum cu siguranta mai tz vei regreta! sfatul meu e sa comunici cu ea sa vezi ce fel de fata e! si la momentul potrivit fa lucruri mai noi! nu te grabi ca viata e lunga!

9 răspunsuri:
| Plută a răspuns:

Sari pă ea.

| Skeez a răspuns:

Pai cred ca intai ar trebui sa vorbesti cu ea serios ...sa ii spui ca tu vrei mai mult de la o relatie etc.

Succeswinking

| SakonSIUkon a răspuns:

Depinde si ce varsta aveti dar daca tot vreti intreab-o direct alta sugestie nu am.

| SteauaROsie a răspuns:

Aaa fara de astea mah
iti zic eu cum
o inviti la tine
pe motiv sa mai stati impreuna

si o iei usor cu sarutari

o tragi dupa tine in dormitor(nu cu forta)
1- poti sa i propui sa faci sex
2-o sa si dea seama de intentiile tale
(o sa ti zambeasca larg, daca o sa si dea seama despre ce e vorba)

cel putin la mine, asa a functionat cu o fata

bafta la ea!
funda?

| 5123fsda a răspuns (pentru rusel):

Sa mai comunic cu ea? Avem 2 ani si jumatate, deci cred ca o cunosc!

| rusel a răspuns (pentru 5123fsda):

Si crezi ca daca incepi de acum este ceva bun, minunt? iti satisfaci placerile ogoiste pentru 10 sau 20 de minute dupa o spatamana te aud ca nu mai esti cu ea

| Cryssu17 a răspuns:

Dar cati ani ai tu si cati ani are ea?

| 5123fsda a răspuns (pentru Cryssu17):

Eu 16 ea 15 happy! Deci sfatul tau o sa fie sa mai asteptam!

| Cryssu17 a răspuns (pentru 5123fsda):

Nu neaparat.Eu una, cand vad pe TPU ca toate persoanele zic ca de la 18 20 de ani in sus neaparat.Da frate, atunci e dezvoltat corpul in totalitate, dar daca intre voi chiar exista iubire, de ce nu? Sunteti impreuna de 2 ani jumate totusi este ceva, daca faceti asta nu o sa faceti decat sa intariti relatia.Eu una sunt de acord doar la cuplurile intre care stiu ca exista multa afectiune si incredere, chiar daca respectivele persoane sunt minore.