Pai vezi, poate e doar rutina intre voi si pur si simplu te-ai plictisit, incercati sa faci lucruri noi, idk. nu ai dat prea multe detalii despre cum e relatia voastra.Sau ati m-ai putea sa luati o pauza cateva zile/sapt. Daca esti sigur pe tine, si crezi ca relatia voastra nu mai are nici un viitor ia-o cu frumosul si explica-i ce simti. Dupa-amiaza faina sa ai!
Pai relatia noastra e buna ne vedem cam o data de 2 ori pe saptamana Mergem ne distram dar nu-s de ce nu mai simt accea flacara ca la inceput. Parintii Mei o cunosc si o semi-plac si parintii ei ma cunosc si ma plac la nebunie Si de asta nu vreau sa... ii stric nici viata dar nici sa mi-a stric pe a mea nu pot.
Vreau sa experimentez cu mai multe persoane nu doar cu una singura. Ea deja se gandeste la viitor copii etc etc... Si mie nu imi plac chestiile astea
Esti d-ala care *** si lasa? Eu zic sa faceti chestii impreuna, poate reusesti sa o iubesti din nou. Peace
Nu esti prost deloc! Sfatul meu e sa ii spui frumos daca nu vrea cu vorba buna. pur si simplu nu ii mai dai atentie. Esti tanar, acum iti este mila, te doare sufletul. dar peste cativa ani dupa ce o so educi si o sa investesti timp in ea o sa iti dea cu sutul in fund pentru un tip "baiatul tatalui cu mercedes " Ps : nu mai pierde vremea!@
Nu e vorba de banii Pentru ca am mai multi bani decat toti fostii ei prietenii si nu mi-a cerut niciodata bani sau sai cumpar lucruri.Nu i-am cumparat niciodata nici un cadou in astea 6 luni.
E o vorba 'pe prosti intotdeauna pica norocul', evident pentru ca n-au altceva care sa-i ajute. Ce sa zic, bravo tie frate ca tare destept esti, vrei sa experimentezi cu mai multe si te-ai gandit ca virginele sunt cea mai buna alegere (apoi stai pe aici si intrebi oamenii cum sa scapi de ele basma curata). Eu in locul ei ti-o taiam...te-ai gandit sa mergi la cwrve? Acolo n-o sa mai trebuiasca sa dai explicatii, bani zici ca ai, poti incerca tampeniile tale din cap cat vrei si n-ai sa mai strici fete bune si de calitate care tu deja dovedesti ca nu le meriti. Si app de atractie... flacara aia nu tine o vesnicie, e normal, dar inca esti putoi si n-ai de unde sa stii tu de astea...
Fiecare alege ce vrea de la viata si cum vrea sa si-o traiasca. Dupa parerea mea nu cred ca am stricat o fata buna pentru ca ea nu era asa de SFANTA. Anyways, stiu ca flacara aia nu tine o vesnicie si astept odata sa se stinga si din partea ei dar vad ca nu se mai stinge. Bani am nene dar la curve nu ma duc pentru ca curvele sunt pentru cei care nu stiu sa combine o fata calumea, Vreau sa experimentez nu doar sexual ci si sentimental. FIECARE IUBIRE e diferita dupa parerea mea, si eu vreau sa experimentez cat mai multe. Daca tu ai stat cu o fata de la 17 ani si te-ai insurat cu ea bravo tie esti un barbat adevarat. Pe la 21 de ani Vine copilu pe la 22 de ani deja nu mai poti sa-ti traiesti viata din plin, si ma uit la niste rude de-ale mele care au 22-25 de ani cu copii si nu mai pot sa se mai distreze desi iei VREAU! Eu nu vreau sa fiu asa. Peace
Don, fetele arunca in tine cu noroi, iar baietii te sustin, lucru care mi se pare normal, eu personal nici nu te iau in brate nici nu iti tai craca de sub picioare, este normal la varsta asta sa traiesti iluzia unei iubiri, iar tu esti tanar si ce simti se intelege. Acum poa` sa ma injure fetele de pe TPU, dar cu ce a gresit baiatul ca a facut-o cu ea si ea a vrut? Daca ii era, nu intra in pat cu el, tipul nu a gresit cu nimic, doar stiti cu totii ca baietii nu refuza cand e vorba de chestii de genul. Don, daca fata te iubeste, merita sa fii sincer cu ea, sa ii spui direct si sa incerci sa o sustii sa te uite cat mai repede.
Nu m-am inselat cand ti-am zis ca inca esti mic si mai ai de invatat... cwrvele sunt pentru toata lumea dar acolo merg in special aia casatoriti care vor sa 'experimenteze' si care nu vor sa afle nevastuica ce prostii fac ei. Nu m-ai citit bine, sunt fata si chiar n-am de gand sa am o familie sau un copil, la fel, imi place viata, dar de calitate. Treaba ta ce faci, sa nu-l superi pe Mos Craciun...
Tu ai idei preconcepute...si cum adica baietii nu pot sa refuze, ce, sunteti cumva handicapati? Asa, dupa gandirea ta, sper sa-ti gasesti nasa, adica o 'smechera' care, incepand de la prietenul tau cel mai bun si terminand cu dusmanii, sa nu poata sa-i refuze ca asa e mai cool, suntem moderni...
Spuneam la mod general, pe baza observatiilor gandirii tipilor de pe TPU, nu dupa gandirea mea sau a celor din jurul meu. Nu inteleg de ce te-ai simtit tu jignita, dar nu stiu daca merita sa ma gandesc prea mult. Eu personal nu mi-am inselat partenerele pana acum, dar si daca am vrut altceva am discutat deschis.
Pai spune-i ce simti fii barbat, adevrul doare dar trebuie sa il stie asa va puteti vedea fiecare de viata lui