Politia poate trece pe-acolo si sa le amendeze daca le prinde. NU v-au furat, daca le-ati dat banii de buna-voie, se numeste maxim inselatorie, dar mai degraba au profitat de o prostie maxima pe care ati facut-o voi. Era evident de la inceput ca nimeni niciodata nu va recruta asa fete pentru modeling, nu cred ca v-ati puytut lasa convinse de asa ceva, practic e ca orice poveste pe care o spun cersetorii, doar ca un pic nuantata. Este mai ales vina voastra ca ati dat bani de bunavoie unor persoane necunoscute, iar daca nu aveti o chitanta, atunci puteti fi, la randul vostru amendate ca nu ati solicitat bon fiscal, asa cum va obliga legea. daca aveti bonul fiscal si e fals, atunci lucrurile devin serioase si va incurajez sa depuneti plangere penala. Daca nu, mergeti la politie, vor trece pe acolo si le vor alunga. Poate ca se mai lasa si altcineva pacalit, desi povestea este atat de stupida, incat nu credeam ca este cineva in stare sa o creada.
Voi la ce v-ati gandit cand ati platit? Tu crezi ca agentiile de modeling cauta pretendente prin obor? Zau acum, e ciudat.
A patit-o si mama, care la 43 de ani arata ok, ii dai maxim 35: )). M-a sunat cu un zambet pana la urechi, pana i-am taiat eu elanu si i-am zis ca e teapa, dar ce sa mai ea daduse deja bani, era asa bucuroasa si acum a ramas cu o gaura de 500 de mii( atat i cerut)