| Davi232 a întrebat:

Buna ziua tutoror va rog sa ma ajutati intr-o privinta simt ca nu mai pot efectiv am nevoie de sfaturi...Am o relatie de ceva timp cu o fata pe care o iubesc foarte mult am incercat sa fac sex cu ea si m-a oprit spunandu mi ca nu este pregatita si a inceput sa planga.Eu credeam ca nu mai este virgina dar aparent este cred si am acceptat am ramas langa ea spunandu mi ca va dura ceva timp pana sa facem sex.De atunci vine la mine si o masturbez cu degetele o sarut o fac sa se simta foarte foarte bine.Si ea la randul ei ma masturbeaza am luat pastile pentru potenta crezand ca nu o sa mi se scoale.Si ma termin prea repede m-am masturbat si inainte sa vina ea dar tot degeaba.Tin sa precizez ca am suferit de depresie si cred ca mai am urme plus ca ea mi-a spus intr o seara ca a mai facut asa sa masturbeze inca 2 3 baieti dar nu a atinso nimeni.Este vorbita la noi in oras dar nu am vrut sa cred.Si cand o ating acolo jos are buzele alea asa departate mari ...Pastilele pentru potenta nu m-am ajutat doar era sculata dar am ejaculat rapid cand ma masturbat.De cand vine la mine.o iau usor o sarut o ating in zonele ei preferate o excit la culme.Va rog ajutati-ma dati mi niste pareri orice.Va multumesc frumos!

3 răspunsuri:
| mihai69 a răspuns:

Păreri... despre ce anume?!?
Un singur lucru pot să spun cu siguranță: NU ai nevoie de pastile! Mai rău faci cu ele.

| Davi232 explică (pentru mihai69):

Nu stiu ma macina asa chestiile astea si ma gandesc ca rade de mine legat de faptul ca ma termin prea repede nu stiu cum sa procedez ..Ma gandesc ca poate nu este nici virgina si ma macina ca stiu ca a facut asa si la alti baieti.Dar in principiu nu stiu ce sa fac sa nu ma mai termin asa repede la masturbarea pe care mi o face ea.

| mihai69 a răspuns (pentru Davi232):

Nu prea ai ce face, în afară de a-i spune că te apropii de orgasm și să facă o pauză.