Probabilitatea de a fi ramas insarcinata este cat se poate de reala/indubitabila, fiind in acelasi timp evidenta si incontestabila din moment ce menstruatia NU s-a mai produs nici pana astazi si mai ales a faptului ca in continuare lipsesc simptomele premenstruale. Fiindca au trecut cele 7 zile ''de intarziere'' a menstruatiei, sau altfel spus cele 21 de zile care sunt necesare pentru a se produce/realiza concentratia minim detectabila de hormon de sarcina hCG in urina, incepand cu ziua de astazi 24 Octombrie rezultatul testului de sarcina obtinut va fi in proportie de 100% VALID/VALABIL. Multa sanatate!
Nu are rost sa dai bani pentru un test, mai bine pune banii deoparte, vei avea nevoie pentru scutece. Care e problema? e sotul - daca e copilul lui
Nu este nici o problema, da evident ca este al sotului, daca ne a Binecuvantat Dumnezeu cu o asa minunație. Pur si simplu sunt nerabdatoare si as vrea sa stiu cand as putea face testul cat mai repede pentru a afla un raspuns bun.
A fost o simpla intrebare cand as putea face un test pentru un raspuns concert. Pentru ca vreau sa renunt la tutun si la mancarurile nocive pentru copilas.
La tutun renunta, nu-i bai. Bine, oricum e degeaba dar e indicat ca daca poti, sa nu fumezi pe sarcina.
Dar cu mancarurile, daca ti-e pofta de ceva, chiar daca e "nociv", sa mananci!
Si cu fumatul, daca nu iti vine usor sa le lasi, redu-le cat poti gen 1-3 maxim 5 pe zi. Pentru ca e foarte periculos sa intrii in sevraj in sarcina. Sa te ajute Dumnezeu sa poti.
Si sincer, daca lucrezi la un bebe, ar trebui oricum din principiu sa renunti la ele, nu doar din momentul in care aflii sigur ca esti gravida. Daca tot vrei sa faci asta.
Asa este, acum sper sa se prinda ceva sa fie pozitic,. Oricum eu nu fumez mult maxim 5 7 tigari pe zi si le pot lasa repede. Sper sa fiebime si Dumnezeu sa ne Binecuvanteze cu o mica minunatie. Multumesc pentru sfaturi. Si pe tine sa te ajuteDumnezeu daca vrei un bebita
Eu am deja.
Multumesc frumos pentru urare si mult, mult succes!
Multa sanatate familiei. Doamne ajuta sa fie, sa ai gura aurita.