Eu cred ca nu are nici o poza, dupa 3 ani vine cu santajul? Daca ar fi exista acele poze nu ar fi asteptat 3 ani!
Ce sa faca? Pai cum au zis si altii, sal ameninte si pe baiat ca se duce la politie (daca prietena ta e minora consecintele sunt si mai mari pentru ca intra si la corupere de minori, pe langa santaj)...
Daca el spune ca nu ii pasa sigur nu are nici o poza si nu va face nimic pentru ca el stie asta; e chestie de psihologie
Funda?
Simplu ca buna ziua, merge la politie iar aceia o sa-l prinda in flagrant, au ei metodele lor? Dar sa mearga sa nu-i spuna aluia ca merge la politie ca tot ea cade de fraiera
El cand s-a intalnit cu ea pe strada i-a dat numarul lui ca sa il sune crezi ca e bine sa il sune si ce sa-i zica?
Sa nu il sune mai, sa mearga direct la politie si sa le spuna alora de-acolo ce si cum
Ea a auzit ca acele poze le-ar fi aratat la cineva ca le avea in laptop si in telefon.dar problema grava este ca el vrea sa arate pozele parintilor.si cand s-a intamplat asta acum trei ani ea bause peste masura si i-a pus scrum de tigara sa o ameteasca dar dupa atata timp daca se duce la politie nu poate dovedi.multumesc mult
Sa mearga imediat la politie si sa-l denunte.Asa o sa-i treaca cheful sa mai ameninte pe cineva.Sa nu ajunga la nici un compromis cu el pentru ca mai tarziu va fi si mai rau.
El i-a spus sa il sune.crezi ca e bine sa il sune si ce sa-i zica?
Stii exista vorba aia ''fapte nu vorbe''... eu zic sa se asigure ca tipul ala are pozele cu ea si sa se duca la politie
El cand s-a intalnit pe strada i-a dat numarul ca sa o sune.crezi ca e bine sa il sune si ce sa-i zica?
El i-a spus sa il sune sa vorbeasca cu el.crezi ca e bine sa il sune si ce sa-i zica?
In afara cazului in care e un mare imbecil nu o sa arate niciodata pozele parintilor si ea ar trebui sa ii spuna asta. De ce? Pentru ca daca o face va fi si el cel putin la fel de vinovat ca si ea in ochii lor. Daca un pustan mi-ar arata poze cu fii-mea goala, intai l-as bate zdravan pe pustan, si abia apoi as trata cu fii-mea.
Zii sa-i spuna ca ce face e cacealma ieftina si sa-si caute alta fraiera pentru asta.
Cel mai important e sa nu se lase intimidata de un putoi.
jeremih întreabă: