Stii exista vorba aia ''fapte nu vorbe''... eu zic sa se asigure ca tipul ala are pozele cu ea si sa se duca la politie
Sa mearga imediat la politie si sa-l denunte.Asa o sa-i treaca cheful sa mai ameninte pe cineva.Sa nu ajunga la nici un compromis cu el pentru ca mai tarziu va fi si mai rau.
Eu cred ca nu are nici o poza, dupa 3 ani vine cu santajul? Daca ar fi exista acele poze nu ar fi asteptat 3 ani!
Ce sa faca? Pai cum au zis si altii, sal ameninte si pe baiat ca se duce la politie (daca prietena ta e minora consecintele sunt si mai mari pentru ca intra si la corupere de minori, pe langa santaj)...
Daca el spune ca nu ii pasa sigur nu are nici o poza si nu va face nimic pentru ca el stie asta; e chestie de psihologie
Funda?
Simplu ca buna ziua, merge la politie iar aceia o sa-l prinda in flagrant, au ei metodele lor? Dar sa mearga sa nu-i spuna aluia ca merge la politie ca tot ea cade de fraiera
El cand s-a intalnit pe strada i-a dat numarul ca sa o sune.crezi ca e bine sa il sune si ce sa-i zica?
El cand s-a intalnit cu ea pe strada i-a dat numarul lui ca sa il sune crezi ca e bine sa il sune si ce sa-i zica?
El i-a spus sa il sune sa vorbeasca cu el.crezi ca e bine sa il sune si ce sa-i zica?
El i-a spus sa il sune.crezi ca e bine sa il sune si ce sa-i zica?
Ea a auzit ca acele poze le-ar fi aratat la cineva ca le avea in laptop si in telefon.dar problema grava este ca el vrea sa arate pozele parintilor.si cand s-a intamplat asta acum trei ani ea bause peste masura si i-a pus scrum de tigara sa o ameteasca dar dupa atata timp daca se duce la politie nu poate dovedi.multumesc mult
Sa nu il sune mai, sa mearga direct la politie si sa le spuna alora de-acolo ce si cum
In afara cazului in care e un mare imbecil nu o sa arate niciodata pozele parintilor si ea ar trebui sa ii spuna asta. De ce? Pentru ca daca o face va fi si el cel putin la fel de vinovat ca si ea in ochii lor. Daca un pustan mi-ar arata poze cu fii-mea goala, intai l-as bate zdravan pe pustan, si abia apoi as trata cu fii-mea.
Zii sa-i spuna ca ce face e cacealma ieftina si sa-si caute alta fraiera pentru asta.
Cel mai important e sa nu se lase intimidata de un putoi.
jeremih întreabă: