Îți recomand sa vorbești cu un psihiatru, faptul ca ai avut o tentativa de suicid din acesta pricina ar trebui sa te pună pe gânduri in legătura cu sănătatea ta mintala.
Bolile mintale sunt un lucru obișnuit in era noastră, vei fi tratat cu extrem de multă atenție și nu in ultimul rând cu foarte multă confindetialitate, ar fi mult mai ok sa iei o decizie cât mai repede posibil, deoarece dacă nu tratezi acum s-ar putea sa îți faci familia și pe cei din jurul tau sa sufere mai târziu!
Iar faptul ca fratele tau a făcut acest lucru, nu este extrem de grav, in schimb prietena ta mi se pare de ultima speța chiar dacă ia acceptat lui avansurile sau și mai grav dacă ea a început!
Ai grija de tine băiatule, sănătatea ta e mult mai importantă decât orice altceva pe aceasta lume!
În primul rand povestea e pe bune.
Și in al doilea rand, daca ma cheama Vasile, de ce as inventa eu un alt nume?
Daca parintii mi-au pus numele asta, de ce te-ar deranja pe tine?
Bună. În momentul în care ești nemulțumit de partener, mai bine te desparți decât să înșeli. Înșelatul provoacă suferință. Eu nu aș ierta-o.
Scapă de ea. Ți-a arătat ce fel de fată e. Cine știe cu câți și-a mai tras-o când nu era cu ea? Doar te-a folosit pentru interesele ei.
Dao in ceapa masii si pe fractu nu il vei ierta niciodata. Poti sa-ti gasesti alta dar atentie pentru ca te poate insela cu... altul. Nu poti avea siguranta in nimeni
M-a luat cu lesin cand am citit. Eu zic asa: lui fractu ii dai de baut ca ti-a aratat cine e Nicoleta. Nicoletei block pe toata linia si cauta alta fata. Dar retine, pe viitoarea nu o considera din start ca fiind exact ca Nicoleta! Cunoaste intai fata nu pune etichete!
Multa bafta iti doresc!
Preventiv, nu ii face cunostinta fratelui cu viitoarea.