| Ralucapopescu25 a întrebat:

Va rog din suflet sa imi raspundeti.Pe data de 10 decembrie am luat pastila de a 2a zi, am avut scurgeri usoare dupa 6 zile, ca o reactie adversa.Ieri m-am culcat cu prietenul meu, am folosit prezervativ iar acesta dupa ce s-a terminat in el a iesit. Dupa vreo 30 de minute cand am ajuns acasa am simtit ca se "scurge" ceva de mine.E vreo posibilitate sa fi iesit sperma pe langa prezervativ? Mentionez ca prezervativul nu era spart, l-am incercat.Va rog din suflet sa imi raspundeti.Este vreo sansa sa raman insarcinata?

10 răspunsuri:
| Andreeush a răspuns:

Daca prezervativul nu s-a spart nu cred ca ai cum sa fii insarcinata. Poate din cauza stresului esti nelinistita.

| RAY a răspuns:

Isi scurgea sperma din vagin? sunteti comice fetelor sincer

| Emilian65 a răspuns:

Nu sunt sanse sa ramai gravida.

| Ady7za69 a răspuns:

Probabil era un orgasm mai lenes ce s-a gandit sa iasa mai tarziu happy

| corbulalbrosu a răspuns:

Daca in timpul actului sexual te-ai simtit bine, te-ai excitat si ai ajuns sa ai senzatii mai deosebite sau chiar orgasm, in acele situatii niste glande specializate care sunt situate in mucoasa vaginului sunt activate si incep sa produca lichid lubrifiant. Cu cat devine mai intensa excitatia, placerea si satisfactia oferita de sex, cu atat creste si cantitatea de lichid lubrifiant care uneori poate sa devina atat de abundenta incat efectiv incepe sa se scurga din vagin. Si culmea, are atat aspectul cat si culoarea asemanatoare cu sperma. Poti fi absolut sigura ca nu exista nicio posibilitate de a ramane insarcinata. Multa sanatate!

| Violleta2022 a răspuns:

Daca prezervativul a fost atat de mare si a iesit singur, da, sunt sanse ca sperma sa se fii scurs inauntru.
Si da, sunt sanse sa ramai insarcinata, deoarece duap ce iei pastila de a doua zi, ovulatia nu se mai mai poate calcula, venind cand vrea ea.

| Ralucapopescu25 explică (pentru Violleta2022):

Prezervativul era aproape stramt, in niciun caz larg

| Ralucapopescu25 explică (pentru corbulalbrosu):

Da, cred si sper ca asta sa fie

| Ralucapopescu25 explică (pentru Violleta2022):

Eram la "ovulatie" in acea zi dupa calendarul meu, insa cred ca pastila a dereglat asta.

| Violleta2022 a răspuns (pentru Ralucapopescu25):

Un prezervativ "aproape strambt" este un prezervativ larg.
Faptul ca a cazut de pe penis, denota clar ca a fost mult mai larg decat trebuia, deci, mult mai mare pentru penisul baiatului.
Prezervativele trebuie sa stea perfect intinse pe penisul baiatului, ca o a doua piele, ca sa nu cada, pice sau infasoare pe penis in timpul sexului si sa se rupa, punandu-te in situatia sa ramai gravida.