Pentru o asemenea mare iubire trebuie sa lupti, nimeni nu te va ajuta cu nimic. Marile succese dau valoarea unui om, nu infrangerile.
Baiatule, esti cu capul? Visezi la cai verzi pe pereti cu filipineze? Ai toti calutii acasa?
Ai fete aici cate vrei si frumoase de pica si tu ai cunoscut una pe fb si pretinzi ca te-ai indragistit de ea si AVETI O RELATIE? Nu mai inteleg eu sau ce?
Stai clam aici si vezi-ti de treaba. Ai... de ani o varsta la care tot ce zboara se mananca sau se... Nu ai nicio relatie cu ea! Calm! Nu-i mai raspunde si fa-te ca ploua cauta aici si pa! Si culmea ea este mai mare decat tine. Vezi sa nu te faca la portofel sa iti spuna sa ii trimiti bani ca nu stiu ce i s-a intamplat. E o metoda noua cu nu stiu ce transferuri din cont in cont samd.
Fata de tine, eu sa vorbesc politicos probabil ca dintre noi doi doar eu am cei 7 ani de acasa, eu sunt o persoana care nu a avut prieteni aproape niciodata si mi-am cam trait toata viata pe internet, doar de pe la 15-16 ani am inceput sa mai socializez si sa mai ies din cand in cand din casa, asa pentru cultura ta generala, da am toti calutii mei acasa, doar trebuie sa recunosc adevarul dureros ca nu am viata sociala, deci este normal sa ma indragostesc de cineva in mediul virtual si de asemeanea sa am prieteni in mediul virtual.
Nu ai inteles nimic! Tu nu ai viata de fapt! Viata in mediul virtual este non-viata. Nu mergi la biserica, nu stii ce e aia lumina, nu poti scoate un cuvant cand esti fata in fata cu altii. Sunt un om educat, stai calm! si spre deosebire de tine eu am viata sociala si ceva mai multa cultura ca tine. Varsta ma ajuta... probabil. Am probabil dublu varstei tale si inca putin. Asa ca citeste printre randuri si ia in consideratie ceea ce ti-am scris eu. Daca nu ma crezi intreba pe altii mai intelepti. Iti vor spune acelasi lucru!
Frumos ar fi de ar raspunde si alti, dar vad ca desi este TPU nimeni nu se baga sa imi spuna nimic....multumesc pentru ce mi-ai spus, acuma de ar mai raspunde si alti sa mai aud si alte opinii ar fi frumos poate daca precizam ca dau funda era deja bataie aici
Sa stii ca nu vb prostii ywar,+-tonul cu care te-a luat, am trecut prin ceva similar tie, culmea tot filipine, toata treaba a tinut cam 3 luni dupa care subit tipa mi-a zis ca ceva teroristi au intrat la ea in casa si i-a omorat parintii, ca taicaso era medic si i-au ramas 15 milioane de dolari de la el si sa ii dau contul meu de banca ca sa imi trimita banii si sa vina sa se casatoreasca cu mine in RO, aceeasi situati si de varsta intre noi si alea, alea, a fost primul SCAM la care era sa pic in plasa, desii ma gandeam sa ii dau un cont gol de al meu ca sa vad doar ce se intampla si pana la urma am lasat-o balta si nu am mai vb cu ea.
Ce ai ma baiatule laso in pace ca nu vezi casi bate joc de tine poate fata nu e indragostita de tine