Datele postate de tine sunt insuficiente pentru a putea stii daca erai in perioada fertila sau nu, deci nu putem calcula nimic.
Nu stim ce tip de ciclu ai tu si nici la cate zile se succede el, luna de luna.
Faptul ca ai avut sex in ziua a 9-a nu-i suficientd e stiu ca sa-ti spunem daca ai avut sanse de sarcina sau nu.
In orice caz, la acest moment nu mai este nimic de facut, decat sa astepti sa treaca 21 de zile, de la ultima partida sexuala, ca sa poti face un test de sarcina.
Poti sa ramai insarcinata doar daca el si-a dat drumul in tine...dar daca a scos-o si si-a dat drumul in alta parte si nu in tine partial/total, sansele sa ramai gravida sunt zero, poti sa stai linistita. Dar daca si-a dat drumul putin si apoi a scoso..aici trebuie sa il intrebi si pe el, ca doar a fost "creierul" la toata satisfactia..deci cel bine stie el ...in prinzipiu, NU.
Am făcut un chiuretaj in luna octombrie. Nu am putut sa țin sarcina. Mi s-a recomandat anticoncepționale pana in luna Decembrie. Nu mi-au fost de ajutor aceste anticoncepționale pentru ca aveam mereu câte o scurgere maro. Le-am intrerupt la începutul lunii Decembrie. Am fost din nou la control și mi s-a dat Dofaston pentru venirea menstruației (a 15 zi ) pentru ca aveam foarte puțin. In luna Ianuarie mi-a venit menstruația pe 21 și m-a ținut 6 zile. In prima și a 3zi după menstruație am avut contact fără a ne proteja. Ne dorim un copil din tot sufletul. Am luat din prima zi PROFECUND, ACID FOLIC ȘI VITAMINA E, sper sa ma ajute. Va mulțumesc pentru răspuns!
Nu am regulat memstruatia. Îmi vine la 25, 26, 27 de zile. Va multumesc
Cu un ciclu neregulat nu se poate afla data ovulatiei si nici perioada fertila.
Dar nu vad care-i stresul odata ce va doriti copilas?!
Asteapta sa treaca 3 saptamani de la ultima partida de sex si faci un test de sarcina, afaland daca esti sau nu gravida.
Eu totusi ti-as sugera sa ai sex mai des, daca vrei copilas, ca sa fii sigura ca ramai gravida.
Sanatate maxima si sa-ti dea Dumnezeu un prunc sanatos!