Sper ca nu te superi pe mine ca iti spun asta. Pari obsedata! Daca el are o relatie e mai putin probabil sa iti raspunda la mesaje sau comentarii. O sa se amuze pe seama ta. Mai sunt si alti baieti. Te-ai gandit ca poate el nu simte nimic pentru tine?
In legatura cu Andra, poti intra pe profilul ei si vezi. Ii trimiti cerere, te uiti la prietenii comuni. In ziua de azi poti afla multe lucruri despre o persoana de pe Facebook.
Adevărul este că de ieri eu îi scriu pe Facebook pun intrebari daca e singur sau unde lucrează, si îmi imi dă like la toate întrebările în loc să imi răspundă. Pur si simplu i-am scris peste o sută de mesaje si nu mi-a răspuns deloc, îmi dă like si se distrează pe seama mea
Daca vrei sterge acele intrebari sau alte postari care au legatura cu el. Daca i-ai scris in privat sterge conversatia ca sa nu te simti prost cand o s-o revezi. Este ciudat ca iti da like dar nu iti raspunde. Ar fi putut sa iti spuna ca il deranjezi, nu sa te lase sa continui. Stii ca unele fete primesc mesaje de la baieti pe care ii ignora si rad de ei? Asa face si el acum. Nu-i mai da atentie. Iesi cu prietenele tale, fa ceva ce iti place. In caz ca, dupa ce il ignori, el te cauta continua sa ramai indiferenta sau raspunde-i cu aceeasi moneda. Ex: Ai reusit si tu, in sfarsit, sa inveti sa scrii.
Simooxd întreabă:
Dany_Daniel_1998 întreabă:
Andrei5001737 întreabă: