| Intrebatorul97 a întrebat:

Bună ziua, vin și eu cu următoarea întrebare. Dacă se poate fără bătaie de joc ar fi perfect, în momentul de fata ma aflu într-o despărțire după o lunga relație mai mult de 6 ani, în tot acest timp nu am apucat sa o cer de nevasta, acum ne-am despărțit din simplul motiv ca nu aveam timp pentru ea, fiind ocupat cu lucrul, acum întrebarea este, care ar fi după părerea voastră cea mai frumoasa varianta de a cere pe cineva de mireasa, adică simplist dar sa prindă, deoarece doar asta mai vad ca ar putea repara aceasta relațiehappy

Răspuns Apreciat de Editori
Răspuns utilizator avertizat
4 răspunsuri:
| ywar a răspuns:

Ce e omorat, omorat ramane. A ignora pe cineva apropiat care te iubeste, motivand ca nu ai timp, gasindu-ti alta preocupare nu inseamna altceva decat ca "nu-ti pasa". Invata din greseli si mai trage o data. Acum nu te mai vrea, cu siguranta pentru ca probabil si-a gasit pe altcineva. Las-o cu cerutul, ca nu mai tine. Asta se face in primul an: merge-bine, nu merge - la revedere! Nici nu e crestineste sa stai cu cineva in acelasi camin, necununat. De aceea nici nu se leaga lucrurile.
Fii sigur ca a gasit pe unul care sa i-o traga la coada mai bine, dar il va parasi. De obicei asa se intampla. Isi bat joc de cineva, pe principiul de a-si lua inapoi ce a pierdut cu cel de care s-a despartit. Lectie!

| LordCristobal a răspuns:

Păi acum nu prea ai cum sa o mai ceri de nevasta pentru că v-ați despărțit.
Dar o să îți dau niste idei.
O inviți într-un cadru frumos, natural(parc, lac,)îi faci declarații siropoase apoi ii oferi inelul.
Sau o aștepți acasă la tine cu mai mulți prieteni și o ceri de nevasta in fata tuturor.

| Sophieka a răspuns:

Pentru ce sa te angajezi in ceva de care nu poti avea grija?

De ce ar vrea sa se casatoreasca cu tine si sa fie nefericita si neglijata?

A plecat destul de tarziu, eu nu imi pierdeam timpul cu unul ca tine.

| Antopuff a răspuns:

Dacă va certați de acum nu vad cum s-ar schimba relația voastră dupa o căsătorie. Adica sa fiu sincera cu tine nu vad rostul cererii.