| B7jip a întrebat:

Bună ziua!
Vorbesc cu o fata de aproximativ 1 luna! Totul bine și frumos...ne înțelegem vorbim,radem,ne vedem aproape zi de zi,și am început sa o plac.
I-am făcut un cadou drăguț și m-a luat în brate.
Si întrebarea e.l, oare si-a dat seama ca o plac? Cum fac sa ma apropii de ea si sa ii spun ca o iubesc.
Orice sfaturi îmi sunt utile

Răspuns Câştigător
greece12
| greece12 a răspuns:

Tot ce pot sa-ti spun este ca si fata te place.
Asa ca,nu-ti ramane decat sa o inviti sa iesiti la o plimbare,un film,la patinaj,la o cacao fierbinte,orice,ca sa petreceti mai mult timp impreuna,sa va apropiati mai mult...
Si atunci ii vei putea spune ca-ti e draga, pentru ca daca ii spui c-o iubesti fata se poate speria sau poate si sa nu te creada.
Apropiati-va, deveniti o pereche si apoi, acel mult visat "te iubesc" poate deveni o realitate.
Poarta-te frumos, cauta sa-i aduci bucurii si zambet pe buze si totul va fi bine!
Craciun fericit!

2 răspunsuri:
| Crackman a răspuns:

In primul rand nu iubesti ci esti atras ( spui te iubesc dupa luni bune sau ani)
Ce poti tu sa ii zici este ca vrei sa fiti mai mult decat tovarasi si sa urmati cursul lucrurilor

| B7jip explică (pentru greece12):

Mulțumesc de sfat! Ea sta cam deoarece și are autobuze destul de rare nu știu dacă am sa reușesc sa ma vad cu ea după școală dar o sa încerc!
Crăciun fericit!