anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

vreau sa va intreb cv, am fost cu prietenul meu pe strada, si deodata a trecut una pe langa noi, si a intors capul si a masurat-o, vreau sa stiu daca este normal, el mi-a zis ca a fost un gest incontrolabil, si ca nu s-a putut abtine. Va rog spuneti-mi si mie un raspuns sincer si adevarat, fara glume si fara sa faceti misto. Multumesc.

13 răspunsuri:
| corbulalbrosu a răspuns:

Intoarcerea capului in situatia descrisa reprezinta un gest reflex care se produce absolut "necontrolat" si este specific oricarui baiat/barbat.....normal. Mai degraba starea ta de "iritare" si/sau "deranjare" poate fi considerata ca fiind anormala. big grin

| Emilian65 a răspuns:

Da, este un lucru normal.

| VerginicăVacăGrasă a răspuns:

Baiatul s-a intors pentru ca EVIDENT fata este cu mult mai frumoasa decat tine IN PRIMUL RAND, iar in al doilea ce e frumos si lui Dumneze ii place. Nici o iubita din lume in nici o viata anterioara precum nici in viata de apoi NU VA PUTEA IMPIEDICA ca barbatul sa privesca fetele frumoase din jurul lui. Sunt ochii nostri IAR VOI NU AVETI DREPTUL asupra simtului nostru vizual. ori accepti realitatea ori iesi pe usa. FOARTE SIMPLU, LOGIC SI ARGUMENTAT

| VerginicăVacăGrasă a răspuns:

NU ai absolut NICI UN DREPT sa ii ceri explicatii pentru faptele sale

| AndreiWeisz a răspuns:

Logic ca este normal, probabil ca tipa arata foarte bine. Tuturor ne place sa vedem persoane frumoase (cate filme ai vazut tu cu actori urati?). E un gest normal sa apreciezi aspectul fizic, mai ales daca acea persoana arata foarte bine. E un pic naiv acum sa crezi ca nicio fata nu e mai frumoasa ca tine, prin urmare nu se poate uita si dupa alta. Ar trebui in schimb sa vezi ca dincolo de asta, el vede si alte calitati in tine care te fac, per total, sa fii mai frumoasa poate decat tipa care a a trecut pe langa el.

| Alessia99 a răspuns (pentru AndreiWeisz):

Eu nu am zis ca sunt cea mai frumoasa sau ca ma cred frumoasa, dar ma simt prost, pentru ca daca am vazut cand a trecut fata pe langa mine si el s-a intors si s-a uitat la ea, m-am simtit foarte prost. Atata tot. Eu inteleg ca baietii se uita dupa fete, nu ma deranjeaza asta, eu doar am intrebat, daca este normal ca si-a intors capul, pentru ca stiind ca spune ca ma iubeste, eu cred ca el cand face asta, ca nu mai tine la mine. Asta cred eu. Atat. De aia am si intrebat

| Alessia99 a răspuns (pentru VerginicăVacăGrasă):

Scuze, dar aici nu era vorba despre mine. Nici macar nu ma cunosti. Nici nu m-ai vazut, asa ca nu ai cum sa iti dai cu pararea care si cum e mai frumoasa. Nici pe departe nu am spus ca sunt mai frumoasa ca altele. Am pus o intrebare. Si am vrut un raspuns destul de normal.

| Furthermore a răspuns:

Te inseala faaaa

| CristiDinBucuresti a răspuns:

Bună! Nu este frumos ceea ce a facut prietenul tau el se uită după altele cand este cu tine pe strada, nici singur sa fi fost si nu era bine, dar acum stai putin si intreabă te de ce a facut el acest lucru? Ce l a atras la fata respectivă? Fizicul ei? Sau cum era imbracata sau aranjată, o femeie aranjată machiată coafat, imediat atrage privirile chiar daca ea nu este dotată de Dumnezeu cu un corp frumos, dar daca stie sa se machieze cu gust atrage toate privirile, sa nu uitam de pantofii cu toc, o fată/femeie pe tocuri atrage din start privirile barbatilor, deoarece este elegantă, rafinată, piciorul ei arată superb pe tocuri, incearca si tu sa faci schimbari ca poate de aceea el se uiktă după altele dar de fapt indirect vrea sa i ti sugereze ceva, sa fii si tu elegantă ca aia dupa care a intors el capul, tu ce varsta ai? Mersi.

| Atotstiutorul a răspuns:

Virginica merita funda

| JulietteJokes a răspuns (pentru VerginicăVacăGrasă):

Iubitul meu este liber sa privească câte femei doreste in lipsa mea, dar niciodată in 2 ani de zile cat a fost cu mine niciodată nu a privit o alta femeie, mai ales sa întoarcă capul. Nu sunt vreo încuiată sa ma cert cu el, dar daca eu eram cu el de mana si ma uitam după altul cum era? Nu mai generaliza. Unii sunt neciopliti si nu au respect față de persoana "iubită".winking

| intrebptcanustiu a răspuns (pentru Alessia99):

Buna, tie ti-a placut tipa? in loc sa te concentrezi pe faptul ca s-a uitat, intreaba ce iar face si fa-o tu inainte sa o faca ea... pentru ca sunteti impreuna, esti practic cioara din mana iar ele vrabia de pe gard.

| vl46 a răspuns:

Videoclipul asta explica perfect situatia, daca a facut asta nu inseamna ca nu mai tine la tine
https://www.youtube.com/watch?v=dlZsGpWJmos&t=29s