Ai putea sa il intrebi de ce a facut asta. Dar probabil ca nu a vrut sa te plimbe prin spitale si sa te ingrijoreze.
Stai linistita...nu a vrut sa te implice, sa te speri; daca mai oservi ceva ciudat in comportamentul lui, abordeaza problema.
Pff... ce pot spune? Tipic feminin! Gasiti probleme majore acolo unde nu sunt! Evident ca si-a chemat o ruda sa-l duca la spital, caci pe primul plan e familia, urmata de prieteni, si abia apoi IUBITA. Ierarhia asta pentru ca: pe familie o ai pentru totdeauna, prietenii ii schimbi foarte rar, insa iubitele vin si pleaca! Pe de alta parte, poate doar a vrut sa te protejeze, si sa nu te impovareze cu grija lui, sa nu-ti mai trebuiasca sa stai si langa el, sa-l pazesti si etc. O alta varianta, care e valabila la mine de exemplu, poate ca nu vrea sa-l vezi vulnerabil. Barbatul nu trebuie sa apara niciodata vulnerabil, din niciun punct de vedere in ochii iubitei lui, de-aia e BARBAT.
Mama, ce o mai demoralizezi pe fata asta cu ierarhia ta.
Parerea mea este ca iubitului tau i-a fost teama sa nu te ingrijorezi... Poate si-a chemat o ruda sa il ajute pentru ca pur si simplu, are grija de tine, nu vroia sa te speri. Poate a crezut ca are ceva grav si intr-un fel a vrut sa te "apere". Eu zic sa nu mia fi asa de geloasa, daca ai incredere in el si el are incredere in tine, totu-i bine. :* Sper ca te-am ajutat.
Doamne fereste, nu am absolut nici-o problema cu faptul ca si-a chemat o ruda...doar nu ma asteptam ca sa-l duc eu in spate pana la spital. Doar ca pana acum, de un an si un pic, noi am facut totul impreuna si nu pentru ca sunt eu fata si vreau sa-l tin sub papuc sau ca e el baiat si vrea sa ma controleze, ci pentru ca asta am simtit amandoi si e posibil doar ca cei care sunt/au fost in situatia noastra sa inteleaga.Probabil daca era invers situatia si el s-ar fi simtit la fel. Oricum, Stefan, iti multumesc pentru raspuns, m-am linistit un pic.
Pai nu prea ai de ce sa te nelinistesti. Cel mai bine deschizi cu el acest subiect, si ii ceri o explicatie. In felul asta o sa te linisteasca el inasusi cu o explicatie valida, nu doar cu presupuneri, asemenea noua
Imi pare rau pentru unele cuvinte din intrebarea mea dar telefonul meu lasa mult de dorit...