| Andreeaandreea89 a întrebat:

Zilele astea am fost la prietenul meu si deodata i s-a facut rau (s-a dovedit ca nu era nimic grav).Am banuit ca a mancat prea repede si prea cu pofta si de aceea sesitea asa si i-am dat putin iaurt ca sa se linisteasca. Dupa doua minute s-a mai inat si a luat telefonul ducandu-se in alta camera sa vorbeasca, nu stiam cu cine, nu mi-a zis.M-am dus de vreo 3-4 ori dupa el doar sa ma asigur ca e bine dar am plecat ca sa-i pastrez intimitatea,poate erau discutii personale... iar dupa cateva minute aflu ca si-a chemat un unchi ca sa-l duca la spital si pe un prieten ca sa-l insoteasca, iar mie mi-a sugerat sa plec acasa...In momentul ala parca a picat cerul pe mine, cel putin asa ma simteam.Nu intelegeam si nici acum nu inteleg de ce l-a chemat pe el in loc de mine...de atunci parca nu mai am liniste, adorm cu gandul la asta si ma trezesc tot asa.Noi suntem foarte apropiati si facem totul impreuna si cand am vazut ca l-a ales pe el in loc de mine m-a apucat un sentiment imens de gelozie si o ciuda pe prietenul meu... Ajutati-ma sa inteleg, e de vina orgoliul meu sau el? Pare foarte penibila intrebarea mea dar de atunci nu mai am liniste si chiar am nevoie de niste sfaturi...

11 răspunsuri:
| StefanChriss a răspuns:

Pff... ce pot spune? Tipic feminin! Gasiti probleme majore acolo unde nu sunt! Evident ca si-a chemat o ruda sa-l duca la spital, caci pe primul plan e familia, urmata de prieteni, si abia apoi IUBITA. Ierarhia asta pentru ca: pe familie o ai pentru totdeauna, prietenii ii schimbi foarte rar, insa iubitele vin si pleaca! Pe de alta parte, poate doar a vrut sa te protejeze, si sa nu te impovareze cu grija lui, sa nu-ti mai trebuiasca sa stai si langa el, sa-l pazesti si etc. O alta varianta, care e valabila la mine de exemplu, poate ca nu vrea sa-l vezi vulnerabil. Barbatul nu trebuie sa apara niciodata vulnerabil, din niciun punct de vedere in ochii iubitei lui, de-aia e BARBAT.

| Skilline2012 a răspuns:

E insarcinat.

| Andreeaandreea89 explică:

Doamne fereste nici nu

Doamne fereste, nu am absolut nici-o problema cu faptul ca si-a chemat o ruda...doar nu ma asteptam ca sa-l duc eu in spate pana la spital. Doar ca pana acum, de un an si un pic, noi am facut totul impreuna si nu pentru ca sunt eu fata si vreau sa-l tin sub papuc sau ca e el baiat si vrea sa ma controleze, ci pentru ca asta am simtit amandoi si e posibil doar ca cei care sunt/au fost in situatia noastra sa inteleaga.Probabil daca era invers situatia si el s-ar fi simtit la fel. Oricum, Stefan, iti multumesc pentru raspuns, m-am linistit un pic.

Imi pare rau pentru unele cuvinte din intrebarea mea dar telefonul meu lasa mult de dorit...

| StefanChriss a răspuns (pentru Andreeaandreea89):

Pai nu prea ai de ce sa te nelinistesti. Cel mai bine deschizi cu el acest subiect, si ii ceri o explicatie. In felul asta o sa te linisteasca el inasusi cu o explicatie valida, nu doar cu presupuneri, asemenea noua big grin

| FANUUU a răspuns:

Are o problema de sanatate probabil.Nu a vrut sa te implice si pe tine.

| Mussette a răspuns:

Stai linistita...nu a vrut sa te implice, sa te speri; daca mai oservi ceva ciudat in comportamentul lui, abordeaza problema. happy

| momosetemik a răspuns:

Parerea mea este ca iubitului tau i-a fost teama sa nu te ingrijorezi... Poate si-a chemat o ruda sa il ajute pentru ca pur si simplu, are grija de tine, nu vroia sa te speri. big grin Poate a crezut ca are ceva grav si intr-un fel a vrut sa te "apere". Eu zic sa nu mia fi asa de geloasa, daca ai incredere in el si el are incredere in tine, totu-i bine. :* Sper ca te-am ajutat. big grin

| Mihailescuioana29 a răspuns (pentru StefanChriss):

Mama, ce o mai demoralizezi pe fata asta cu ierarhia ta.

| Oana92 a răspuns:

Ai putea sa il intrebi de ce a facut asta. Dar probabil ca nu a vrut sa te plimbe prin spitale si sa te ingrijoreze.