| emi2909 a întrebat:

Bunaa all :* AM O MAREEEE PROBLEMA! e posibil sa fiu insarcinata? stati sa va spun toata povestea. eu si prietenul meu eram la mine acasa... prin mai multe miscari facute de amandoi lui i s-a produs o erectie, s-a dus la baie(e posibil sa fi ejaculat) etc. dupa ce el a plecat, m-am dus la toaleta si m-am asezat pe wc (unde se poate sa fi ajuns sperma lui)! dupa 2 zile de la acea intamplare mi-a venit menstruatia si tot de atunci am inceput sa am niste pofte (cam multe) ceea ce e ciudat la mine pentu ca eu nu prea suntpofticiosa... credeti ca as putea fi insarcinata? VA ROG SA LUATI INTREBAREA IN SERIOS! DAU FUNDAA! big grin

Răspuns Câştigător
| spike755 a răspuns:

Nu ai cum sa ramai insarcinata din cauza"capacului de la toaleta"fii serioasa...asa ceva nu exista... poftele de care spui sunt normale deoarece in mintea ta s-au format ideile"mama daca sunt gravida?""ce ma fac daca sunt gravida"sasmd.iar creierul iti raspunde cu ce informatii are in subconstient in cazul tau. poftele.dar stai linistita nu e nimic.or sa treaca de la sine

31 răspunsuri:
| mona a răspuns:

Cred ca ai imaginatia prea bogata, nu ai cum sa fi insarcinata

| onasis1961 a răspuns:

E bine ca ai mers tu la toaleta dupa ce s-a masturbat prietenul.Ce se intampla daca mergea maicata?

| nesuferit a răspuns:

Clar esti insarcinata

| radu75 a răspuns:

Autosugestie...atat

bursuc001
Userul Lunii
| bursuc001 a răspuns:

Bună!

NU eşti însărcinată, stai liniştită!

Toate cele bune.

| Azµre a răspuns:

Da sigur că da, o să faci un copil cu WC-ul... ce dracu mă nu aveți minte! Nu poți rămâne însărcinată în felul acesta!

| Oana92 a răspuns:

In niciun caz nu esti insarcinata!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Buna!

Nu ai cum sa ramai insarcinata deoarece odata ce au luat contact cu aerul spermatozoizii mor.

Noapte buna!

| Azµre a răspuns (pentru anonim_4396):

Ce face? Spermatozoizii mor atunci când se usucă... e un mit treaba cu aerul.

| spike755 a răspuns (pentru Azµre):

Imi pare rau sa te contrazic. in aer traiesc cateva ore. si in vagin pana la 48 de ore asta mi-a spus-o un medic ginecolog privat.am avut o prietena (nu iubita)care era obsedata sa nu ramana gravida samd..si imi povestea de-mi facea capul calendar de chestii din astea, mergea la ginecolog de 2 ori pe luna..si uite ca acum imi prind bine..respectele mele

| Azµre a răspuns (pentru spike755):

Așa cu ce am greșit eu? Eu i-am zis că nu mor la contactul cu aerul țaca paca a intrat în contact au murit. Ce treabă are explicația ta de care eram conștient cu ceea ce am zis?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Bună!
Însărcinată rămâi doar atunci când există un act sexual în sine, când eşti penetrată.
Te pup!

| Violente a răspuns:

Doamne ferească-mă Sfantu.
Cum domle să fii însarcinată?
Sperma se uscase de mult.

Poftele sunt de la închipuirile si imaturitatea de care dai dovadă, ți-a mai venit și menstruația.

Sexul nu este pentru tine, să nu faci niciodată asta!

| Geoosh98mtfc a răspuns (pentru Violente):

laughing) ce directa esti laughing

| Violente a răspuns (pentru Geoosh98mtfc):

Sunt băiat baaaaa!

| Azµre a răspuns (pentru Violente):

Ți-am mai zis eu că semeni cu o femeie nu m-ai crezut...

| Geoosh98mtfc a răspuns (pentru Violente):

Aa rolling on the floor..ma uitasem la poza ta.big grin

| Violente a răspuns (pentru Azµre):

Dacă mă ajuti la o schimbare de sex.blushing

| Azµre a răspuns (pentru Violente):

Scump domne scump...

Răspuns utilizator avertizat
| gazza01 a răspuns:

Daca ti'a venit menstruatia, nu esti gravida!

| Radu_Bogdan_Ionut_1990 a răspuns:

Scuze ca te intreb, dar tu ai pus pasarica direct pe capacul de la toaleta? ce naiba... sigur nu.

| Music4life a răspuns:

Spermatozoizii nu sunt superman, mor si ei. N-ai cum sa fii gravida, pentru siguranta ta i-ati un test

| Adita1988 a răspuns:

Hahahahha rolling on the floor) rolling on the floor) rolling on the floor)
cata prostie doamne fereste rolling on the floor rolling on the floor

| independentul a răspuns:

Hai mai nu fi penibila..nu e posibil asa cv.stai linistita

| raluczuk a răspuns:

Nu draga, fi chill.atata timp cat nu a-ti facut sex si acesta nu a ejaculat in tine, nu e o problema.not panic!
funda?big grin

| alex4ndru a răspuns:

E imposibil sa ramai insarcinata de la asa ceva. Pentru mai multe detalii am putea discuta in privat!

| EusiGoogle a răspuns:

Esti insarcinata clar. O sa ai o olita.