Nu ai cum sa ramai insarcinata din cauza"capacului de la toaleta"fii serioasa...asa ceva nu exista... poftele de care spui sunt normale deoarece in mintea ta s-au format ideile"mama daca sunt gravida?""ce ma fac daca sunt gravida"sasmd.iar creierul iti raspunde cu ce informatii are in subconstient in cazul tau. poftele.dar stai linistita nu e nimic.or sa treaca de la sine
Doamne ferească-mă Sfantu.
Cum domle să fii însarcinată?
Sperma se uscase de mult.
Poftele sunt de la închipuirile si imaturitatea de care dai dovadă, ți-a mai venit și menstruația.
Sexul nu este pentru tine, să nu faci niciodată asta!
Nu draga, fi chill.atata timp cat nu a-ti facut sex si acesta nu a ejaculat in tine, nu e o problema.not panic!
funda?
Da sigur că da, o să faci un copil cu WC-ul... ce dracu mă nu aveți minte! Nu poți rămâne însărcinată în felul acesta!
Ce face? Spermatozoizii mor atunci când se usucă... e un mit treaba cu aerul.
E imposibil sa ramai insarcinata de la asa ceva. Pentru mai multe detalii am putea discuta in privat!
Imi pare rau sa te contrazic. in aer traiesc cateva ore. si in vagin pana la 48 de ore asta mi-a spus-o un medic ginecolog privat.am avut o prietena (nu iubita)care era obsedata sa nu ramana gravida samd..si imi povestea de-mi facea capul calendar de chestii din astea, mergea la ginecolog de 2 ori pe luna..si uite ca acum imi prind bine..respectele mele
E bine ca ai mers tu la toaleta dupa ce s-a masturbat prietenul.Ce se intampla daca mergea maicata?
Spermatozoizii nu sunt superman, mor si ei. N-ai cum sa fii gravida, pentru siguranta ta i-ati un test
anonim_4396 întreabă:
Mutubal întreabă: