| emi2909 a întrebat:

Bunaa all :* AM O MAREEEE PROBLEMA! e posibil sa fiu insarcinata? stati sa va spun toata povestea. eu si prietenul meu eram la mine acasa... prin mai multe miscari facute de amandoi lui i s-a produs o erectie, s-a dus la baie(e posibil sa fi ejaculat) etc. dupa ce el a plecat, m-am dus la toaleta si m-am asezat pe wc (unde se poate sa fi ajuns sperma lui)! dupa 2 zile de la acea intamplare mi-a venit menstruatia si tot de atunci am inceput sa am niste pofte (cam multe) ceea ce e ciudat la mine pentu ca eu nu prea suntpofticiosa... credeti ca as putea fi insarcinata? VA ROG SA LUATI INTREBAREA IN SERIOS! DAU FUNDAA! big grin

Răspuns Câştigător
| spike755 a răspuns:

Nu ai cum sa ramai insarcinata din cauza"capacului de la toaleta"fii serioasa...asa ceva nu exista... poftele de care spui sunt normale deoarece in mintea ta s-au format ideile"mama daca sunt gravida?""ce ma fac daca sunt gravida"sasmd.iar creierul iti raspunde cu ce informatii are in subconstient in cazul tau. poftele.dar stai linistita nu e nimic.or sa treaca de la sine

31 răspunsuri:
| Radu_Bogdan_Ionut_1990 a răspuns:

Scuze ca te intreb, dar tu ai pus pasarica direct pe capacul de la toaleta? ce naiba... sigur nu.