| Scarlat_Lory_1992 a întrebat:

Bunăă. am 18 ani, sunt virgină şi m-am decis să-mi încep viaţa sexuală. Prietenul meu a încercat la început cu degetul. A curs puţin sânge, şi ne-am oprit deoarece mă durea foarte tare. Mai sunt virgină dacă a curs puţin sânge atunci? Şi există cremă sau pastile care să mă ajute să nu mă mai doară aşa tare prima dată? Dau fundiţă. Vă mulţumesc mult!

10 răspunsuri:
| Hαppiηеss a răspuns:

Virgina esti pana la primul contact sexual. Insa ti-ai rupt himenul, cu un deget, ceea ce nu o sa fie tocmai o amintire placuta.

| gdez a răspuns:

Da. Lubrifiant se numeste si se gaseste prin toate supermarket-urile si in aproximativ toate mini-marketurile :*

| Alcyon a răspuns:

De durut doare oricum, n-ai ce face. Oricum, asta e cea mai mica din probleme.

| SkyPilot a răspuns:

Ar trebui ca in primul rand sa iti dea un pahar de vin, sau ce iti place tie, ca sa te destinzi un pic. Apoi ar trebui sa se ocupe de tine ca sa fii uda bine pana sa intre acolo. Puteti incerca si cu lubrifiant de cumparat. Mare grija la igiena ambilor!

| CristiiMușat a răspuns (pentru gdez):

Ai idee la ce preţ se găseşte lubrifiant?

| CristiiMușat a răspuns (pentru Hαppiηеss):

Bună, îmi poţi spune câte ceva despre himen? Ce este, ce rol are? Te rog mult

| expertul2014 a răspuns:

Nu mai esti, o poti face acum

| Picasso a răspuns:

De acord cu Happiηеss, si data aviatoare zi lu iubi tau, sa nu mai fie sa bruta, sa te ia mi cu usurelulwinking

| djdani2010 a răspuns:

Tin sa iti spun ca nu penisul iubitului tau te-a dezvirginat, ci degetul laughing)
prima data doare atat la fata cat si la baiat, bine. la baietii durerea nu e insupotabila, la fete nu stiu.
Poti folosi lubrifiante.