Cred ca de fapt ti e frica de vreo respingere; dar trebuie sa i arati si poate sa i si zici; daca zici ca vb la telefon poate un sms sau doua ar fi foarte potrivite sa te scoata din incurcatura, poti sa i si zici de ce ii scrii si nu i spui faca to face pentru ca atunci cand o vezi te blochezi si nu mai esti tu...eu zic ca ar trebui sa o dea gata; oricum matematic vorbim din aceasta problema ai numai de castigat: daca zice nu, nu esti mai rau decat acum iar daca zice da atunci castigi; hai bafta
Vorbesc cu ea la telefon aproape in fiecare zi, vreo 30 min, glumim, totul bine, dar de fiecare data cand vreau sa-i zic ma blochez, mooor cu telefonul in mana!
Pai atunci scrie-i un sms in care ii explici situatia
Iti recomand sa fii cuminte, nu putem avea toate fetele frumoase care ne si plac.
Eu am precizat ca e draguta din opinia mea, nu este nici cea mai mare frmusete, dar nici cea mai urata.defapt,e pe placul meu!
De ce nu vorbesti cu prietenul tau sa ii ceri parerea si sa il rogi sa te bage pe fir?
Pai asta am si facut, el e cel mai bun prieten al meu, el mi-a dat numarul de telefon.
Scuza-ma, dar nu inteleg totusi problema ta.
Fratele ei este de acord sa fiti impreuna. Si te poate prezenta foarte frumos la ea. Ti-a dat si numarul ei de telefon.
Vorbeste cu fratele ei si puneti la cale un plan si urmareste-l. Tu realizezi ca in general o persoana isi face o impresie in primul minut despre alta. Ea de ce crezi ca face exceptie?
Si ea si-a facut o impresie generala despre tine. Pune mana pe telefon si invit-o pe undeva. Daca ti s-a parut de treaba, ti-a comunicat ca e ok sa revii. Insa doar tie iti este teama sa aflii raspunsul. Raspunsul exista deja. Du-te si afla-l.
Deci sun-o odata si invit-o la plimbare sau unde vrei tu si vorbiti.
Gresesc undeva?
Pai fa-ti "tupeul" ala de care ai nevoie, si daca o iei incet nu cred ca o sa pari disperat!
Nu poot... ma blochez cand o vad, dar sper ca imi iau inima in dinti si o sa-i spun!
Atunci cand te duci la ea si vrei sa ii spui gandeste-te ca daca nu o faci atunci, poate nu o vei face niciodata!
Eu zic sa o inviti la un suc cand o mai vezi, vorbesti cu ea, vezi deca e interesata( dupa comportament; ex: daca rade laglumele tale chiar daca nu sunt stralucite), incearca sa pari cat mai indiferent cand o inviti, parerea mea.