Fiindca ai o infectie genitala. Opreste actul sexual la cea mai mica ustuirime si prezinta-te in maxim 48 de ore la ginecologul tau.
Pentru ca ai o infectie bateriana, sau virala la nivelul vaginului si colului uterin. Cel mai probabil o boala cu transmitere sexuala!
Mergi al ginecolog si fa-ti analize medicale, pentru ca o boala netratata iti distruge organele de reproducere.
Am mai avut infecție urinară Si am fost la medic fiindcă sângeram (2 săptămâni am sângerat ) si m-am speriat la medic mi-a spus ca am o mucoasă de sânge uscată mi+a recomandat niște pastile ...Si de câteva zile am această chestie...
Vorbim de 2 lucurui diferite!
Sexul are loc in vagin, care face parte din aparatul reproducator nu din cel urinar, iar infectia urinara de care vorbesti tu, s-a produs in aparatul urinar, adica o gaurica mai mica si mai sus de cea a vaginului (pe unde faci sex).
Te sfatuiesc sa mergi la un ginecolog sa-ti faci teste ginecologice (test citologic), daca te supara cand faci sex, ca infectia este in vagin sau colul uterin in acest caz!
Mulțumesc frumos, o sa merg la un ginecolog