Fiindca ai o infectie genitala. Opreste actul sexual la cea mai mica ustuirime si prezinta-te in maxim 48 de ore la ginecologul tau.
La început da stiu era corect sa ma mai doară, sau sa ma usture dar acum nu mai este corect.(eu am mai avut infecție urinară ) si cred ca am si acum la medic am fost am crezut ca sunt însărcinată ca pe net scria ( avort spontan : adică nu puteam sa duc sarcină pana la sfârșit...dar la medic mi-a spus ca nu sunt, si ca am doar un sânge foarte uscat care curge incontinuu (sângeram de 2 săptămâni ) iau pastile acum recomandate de medic...Dar acum cu usturimea asta Chiar nu stiu ce sa zic.
Pentru ca ai o infectie bateriana, sau virala la nivelul vaginului si colului uterin. Cel mai probabil o boala cu transmitere sexuala!
Mergi al ginecolog si fa-ti analize medicale, pentru ca o boala netratata iti distruge organele de reproducere.
Am mai avut infecție urinară Si am fost la medic fiindcă sângeram (2 săptămâni am sângerat ) si m-am speriat la medic mi-a spus ca am o mucoasă de sânge uscată mi+a recomandat niște pastile ...Si de câteva zile am această chestie...
Vorbim de 2 lucurui diferite!
Sexul are loc in vagin, care face parte din aparatul reproducator nu din cel urinar, iar infectia urinara de care vorbesti tu, s-a produs in aparatul urinar, adica o gaurica mai mica si mai sus de cea a vaginului (pe unde faci sex).
Te sfatuiesc sa mergi la un ginecolog sa-ti faci teste ginecologice (test citologic), daca te supara cand faci sex, ca infectia este in vagin sau colul uterin in acest caz!
beausingurlamasamea întreabă: