Si eu am aceeasi problema, din pacate.
Incearca sa te apuci de un sport ca baschet sau volei, insa pe departe cel mai recomandat este inotul.
Stai drk cuminte . Sunt altele si mai mici. Faptul ca ai o inaltime mica nu`ti aduce numa dezavantaje . Eu am 15 ani stiu o fata de 20 care ii cu un cap mai mica ca mine si iubitasu ii cu un cap mai mare ca mine . Esti bine asa :*. Fa`ti griji pentru alte lucruri nu inaltimea. Gandeste`te daca toate sunt mai inalte si u mai scunda. iesi in evidenta si uneori (de multe ori) in sensul bun :*. Nu baga pastile aiurea in tine. Fa inot daca chiar vrei te inalti asa am stiu :d.
Iubita nu exista medicamente si nici nu tias recomanda. poti practica volie sau baschet, ori sport la cate sari, doar asa dar nu rapid ci dupa o perioada.
Toate fetele mici de inaltime pe care le cunosc au dotari mari...deci compenseaza:X
Pai depinde cati ani ai
Fa sport(baschet, volei), nu pastilele sunt solutia mereu.
Nu iti pot da mai multe detalii ca nu stiu cati ani ai
Apuca'te de baschet
Te ajuta foarte mult.Eu am facut in a4a si am 1, 70 [sunt in a8a]
Nu exista decat 1 medicament si acela este sportul ( volei, inot, tenis ...etc) daca fumezi, bei, sau te droghezi sa stii ca nu mai cresti, in loc de o tigare mai bine joci un volei, si eu sunt scunda am 1, 57 si imi place inaltimea mea pentu ca toti imi zic ca sunt simpatica
andrei_1218 întreabă: