Pai nu cred ca ai ramas dar ar trebui sa ceri ajutorul unui Ginecolog bun nu unor copii de pe net decat sa risti du-te la control sanatate si noroc
Eu zic aproape sigur ca nu ai ramas insarcinata....ca sa ramai trebuie sa lase ceva ceva acolo, nu te ingrijora:*
Ginecologul care ti-a prescris Postinor iti poate raspunde la intrebare, mai ales ca e ceva foarte ciudat: riscul de sarcina era prea mica ca sa merite riscurile foarte mari la care te expui luand Postinor, deci ginecologul a observat ceva in timpul consultatiei care i-a indicat faptul ca ai nevoie de Postinor si ca riscul ed sarcina este mai mare decat ar fi fost normal in ziua a opta a ciclului menstrual.
Ginecologul iti va spune (trebuia sa-ti spuna de fapt) cand sa astepti urmatoarea menstra.
Postinor nu protejeaza complet, scade cu 75% riscul de sarcina. Tu trebuie sa intrebi ginecologul cat a apreciat riscul de sarcina de a hotarat sa-ti adminstreze postinor in ciuda reactiilor adverse. Nu e cazul sa-ti faci probleme de sangerare atata timp cat esti in supravegherea medicului si nu ai incalcat in nici un fel indicatiile lui. Sangerarea atat de prelungita este o reactie adversa care semnifica ca ai ceva probleme serioase hormonale, dar medicul stie ce sa-ti prscrie ca lucrurile sa se normalizeze in 6-12 luni si sa n-ai sechele grave pe termen lung.
Ok am vazut ca stii multe si de asta te rog ceva daca e sa intreb eu ceva o sa imi raspunzi doar daca te pricepi nu acum cand o sa am o problema
Sigur ca da, daca stiu, cu cea mai mare placere. Doar ca te rog sa-mi trimiti o atentionare prin mesaj privat daca vezi ca nu raspund, caci este posibil sa nu vad intrebarea
Va multumesc mult. Sunt putin speriata din cauza acestui lucru. Inca odata, va multumesc pentru raspunsuri.
Merita clipele alea de placere toata zoala si spaima de acum? intreb si eu asa..vai de capul vostru.