| Pufuleteeee a întrebat:

Bunaa..deci..cer seriozitate..acum doi ani am stat cu un baiat(antonio)si am tinut ff mult unul la altul.dar ne mai desparteam..si am stat cu un baiat care era dusmanul lui, ..si s-a suparat chiar f rau ..acum dupa doi ani ne-am reintalnit si mereu ma ia in brate..ma pipaie si etc..chair daca ne-am mai maturizat.dar tot e orgolios..si cand vine varasu afara (nici) si ma ia in brate isi gaseste motiv sa plece. se uita urat sau pur si simplu numai vine la mine,,, cand nu e nici trage numai la mine ma ia in brate etc..as vrea sa ne impacam pentru k eu mai tin si acum la el..in doi ani de zile nu am putut sta cu nimeni pentru ca mai tin la el. oare el mai tine la mine. ..si cum as putea sa.i dau de inteles ca vreau sa ne impacam? dau funda
happyhappyP

Răspuns Câştigător
| ynna93 a răspuns:

Eucred ca mai tine la tine, dar e si prea orgolios ca sa recunoasca asta sau macar sa te ierte pentru prostia pe care ai facut-o, ca hai sa fim seriosi cand tii la un baiat nu te dai la varasu ca sa-l faci gelos, in fine aia a fost treaba ta. Ai putea sa-l faci sa mai renunte la orgoliu si desigur sa-i marturisesti ca inca-l mai placi. Mult succes.

6 răspunsuri:
| Pufuleteeee explică:

Niki il cheama. pe var happy

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Spune-i ca vrei sex.

| Evelliiinaaa a răspuns:

Daca te ia in brate si e gelos pe varasu inseamna ca inca tine la tine. Asa ca ii spui pur si simplu ca vreti sa va impakati. Sau daca iti este rusine sa vb tu cu el pune niste prietene love struck

| neutrino a răspuns:

Saruta-l si ai grija cum o faci pentru a te dori din nou!

| Pufuleteeee explică (pentru ynna93):

Nu ma dau la varasuuu.e mai mic decat mn..si e cam nebun.dar nu ma dau eu la el.el la mine.happy

| ynna93 a răspuns (pentru Pufuleteeee):

Ei bine, ma refeream la dusmanul lui, n-am fost foarte atenta.