In cazul in care nu ai mai intretinut raporturi sexuale dupa ultima menstruatie se poate trage concluzia ca nu poti fi insarcinata, deci intarzierea privind inceperea menstruatiei (in cazul ca ai un ciclu regulat) se datoreaza efectelor perturbatoare provocate de hormonii sintetici din pastila contraceptiva administrata.Aceasta dereglare hormonala este posibil sa se produca si in urmatoarele 5-6 luni.Multa sanatate.
Am mai intretinut relatii sexuale protejate. fara nici o problema. nu cred ca are nimic.
In acest caz se poate considera ca intarzierea se produce si este datorata efectelor adverse provocata de hormonii din pastila respectiva care se manifesta prin efectul de intarziere a menstruatiei asa cum ti-am raspuns data trecuta (cand ai folosit inutil pastila).Din pacat nu se poate sti in ce mod si cat timp vor mai actiona acei hormoni si in lunie urmatoare.
Am și eu o întrebare. Mi-a venit menstruația pe 20.06.24 și a ținut pana pe 25.06.24, pe 26.06.24 am făcut sex protejat ( când am simțit ca ejaculez am scos-o afara și prezervativul era rupt). Pe 27.06.24 am luat pilula de a doua zii ( ellaone). Poate intarzia ovulatia și menstruatia și nu mai vine pe aceeași data care ar trebui?
beausingurlamasamea întreabă: