| Sandu3333 a întrebat:

Bunaaa! Ma numeac Roxana si scriu de pe contul prietenului meu. Sunt cu el de aprox 1 an si de o luna e putin ciudat, cand isi pune mana pe chilot, pe penis sau cand se masturbeaza trebuie sa se spele de 20 de ori pe maini, se simte murdar si daca nu se spala cu toate samponurile nu poate face nimic, nu stiu ce e cu el, sfaturi sa inceteze.

9 răspunsuri:
| GouDidodino a răspuns:

Sa nu se mai masturbeze

| corbulalbrosu a răspuns:

Este indicat se adreseze ori unui psiholog pentru a fi consiliat si pentru a primi sfaturi autorizate in aceasta problema, sau poate chiar si unui medic psihiatru. Multa sanatatE!

| romeo78 a răspuns:

Suferă de sindromul compulsiv maniac, prin care anumite gesturi le repetă mecanic o perioadă de timp.
La un psiholog mergeți!

| DanyDav a răspuns:

Hmm, foarte ciudat!
Ti-a facut vreodată oral?
Este si de datoria ta sa-l educi in privința asta si eu aveam astfel de apucaturi pe la 12 ani, dar poate doar 5%din ce ai descris tu, si mai tarziu uneori dar cu ajutorul iubitei am trecut peste astfel de bariere.

| 1Anonymous2 a răspuns:

Si eu sunt o persoana care ma simt murdar, si vreau sa fiu mereu curat, si ma spal de multe ori pe mani, in masina am servetele umede, antibacteriene sau cum s-ar numi..eu cred ca e ceva normal, nu vad o problema in asta. Poate asa a fost educat de acasa nu stiu >))

| mihai69 a răspuns:

Suferă de ceea ce se cheamă „tulburare obsesiv compulsivă" - se poate trata, dar numai la un psiholog bun.

| Sandu3333 explică:

Aoleooo, cum sa ii zic ca e bolnaav

| Andreeush a răspuns:

Du-l la psiholog.

Răspuns utilizator avertizat