| ionutzax96 a întrebat:

Bunaaa! happy Sa va povestesc. De la un timp, sunt tot timpul foarte foarte excitata, nu imi sta capul decat... mda am aproape 18 ani, dar faza e ca nu am prieten de un an... nici nu vreau sa imi fac si nici de aventuri nu prea am chef, nu stiu dc, sunt greu de inteles. credeti ca e o problema hormonala?

Răspuns Câştigător
| MrSoapte a răspuns:

Nu cred ca este o problema hormonala!
Incearca, totusi, sa te apropii de cineva! Fa-ti o relatie, poti avea si aventuri (toata lumea are) sau, poti alege metoda hand made (masturbare)!

11 răspunsuri:
| Zenit313 a răspuns:

Esti perfect normala si sanatoasa! happy

Trebuie sa alegi intre prieten si aventuri...

| neutrino a răspuns:

Poate fi si o problema normala, hormonala cum zici tu, dar poate fi si o problema de personalitate. Nu prea stii ceea ce doresti.

| Oana92 a răspuns:

E o chestie normala!

| ReiVaN a răspuns:

Ba tu chiar esti retardat sa mor.
Virginasule, du-te tata pe site-uri de fantezii sexuale, lasa TPU.
Vrei sa-ti povesteasca fata cum se uda ca sa ce?

| Doxi a răspuns (pentru ReiVaN):

"excitata" tie ce iti zice cuvantul asta? sau nu stii sa citesti?

| hotdesire a răspuns:

E normal, masturbeaza-te sau fa sex.

| neaivan a răspuns:

Tot ce iti trebuie este doar o slujba (job) TAUR COMUNAL...

| stanciu a răspuns:

Nicu_stanciu_2012@yahoo.com si vorbim

| Alexandru0007 a răspuns:

Este foarte ok sa te simti asa, dar trebuie sa iti faci un prieten altfel gandul tau va fi doar la sex.

| Azµre a răspuns:

Alegeți un prieten.

| Picasso a răspuns:

Deci cum sa iti zic, ai nevoie de noi laughing, mai nu e greu sa te lipesti cu un baiat, prb poate iti e tie frica de sentimente, sau cine stie! Daca vrei putem sa ne cunoastem sunt doctor laughing, sa iti zic despre mine : sunt sincer nesimtzit, am 22 de ani, 1750 mm, oki caprui, nesuferit! n-am multi bani, nici masina, dar am permis, ma atashez repede de volan laughing stau cu tata, adica aqma stau la camin
! deci smug