Tre sa fii mai atenta cu X, adica sa te gindesti la faptul ca el este prietenul tau, ai o relatie, dar pe Y consideral un simplu prieten, chiar daca te gindesti la Y nu inseamna ca esti indragostita sau ceva de genu, pur si simplu te gindesti ca la un simplu prieten, fii mai atenta, nu te incurca cu toti odata, ca altfel chiar o sa-ti fie mai greu si ai sa fii confuza, esti doar cu X si asta e tot ce conteaza Bafta :*
Ma doare capu x... y parca e problema de matematica...nu e punctul meu forte mai bine numai iubitul si amicul, era mult mai simplu.
Pentru dilema ta un raspuns cat se poata de simplu asculta`ti inima(nu cu stetoscopul) Succes si nu asculta lui zuza daca ei ii place sa stea cu mai multi odata nu are decat urasc persoanele prefacute
Pai daca X e alaturi de tine mereu inseamna clar ca te iubeste si tu tii la el, presupun, cred ca ceea ce simti tu pentru Y e o simpatie de moment, numai sa nu devina un obicei prea des in a te gandi la el pentru ca dupa aia poate sa devina o obsesie.Nu cred ca ar trebui sa dai cu piciorul unei relatii pentru o simpla atractie.
Dar de ce nu verifici tu dupa ce scrii? sa iti recitesti opera? Si sa corectezi greselile gramaticale si de scriere?
Pai poti sa stay si cu x si cu y dar pentru asta yty trebuie cap casa nu te printa x si nici y
In primul rand ar trebui sa inveti cum se scrie cuvantul "confuz".
in al doilea rand niciodata, dar niciodata nu-ti fa prieten, vreun coleg de clasa.
ti-o explic astfel.
Cum te ai simti daca s-ar desparti de tine si nu te-ar mai baga in seama tot restul liceului?
Scoti radical dinX inmultesti cu Y Ridici totul la patrat si dupa impartii la doi sau f(x)=y+2