E ciudat sentimentul asta. Intreaba-te doar daca ti-ar fi bine fara el. Personal cred ca sentimentele vin pe parcurs, iar acel "sentiment puternic " pe care ill astepti s-ar putea sa fie o iluzie. Riscul e ca dupa ce te desparti de el, sa simti puternic lipsa lui.
Daca ai indoiala cu privire la asta, atunci nu o fa.
Buna!
Pai avand in vedere ca acum sunteti la inceput, poate inca nu te-ai obisnuit cu el Mai asteapta. Si poate te vei acomoda cu el mai bine, si poate n-ai sa mai simti asta, si o sa fie bine..Nu da cu piceorul daca e totul bine acum.
Buna!
Fa ce iti spune inima daca nu-l vezi ca pe un iubit ramaneti doar prieteni.
Te pup, pa pa! :*
Aaa...am uitat sa mentionez ca ma minte mai mereu, eu find o pustoica pe langa el crede ca poate rezolva toate problemele doar cu un ''SCUZE IUBIRE, NU SE VA MAI INTAMPLA''
Fluturasii vin si pleaca fara sa ne intrebe pe noi. Daca nu mai ai acesti frumosi fluturasi in stomac, nu are rost sa mai continui.
Daca te minte nu are rost sa mai continui relatia cu el pentru ca o va face mereu.o relatie bazata pe minciuni nu va rezista niciodata, renunta acum cate esti inca la inceptu si nu sunt sentimente puternice.