Hei! Iti place de el? El te place? Ce va opreste sa fiti impreuna? Varsta? Intr-o relatie in care doua persoane tin una la alta varsta nu are nicio importanta, asta daca nu puneti voi pret pe ea? Va intereseaza parerea celor din jurul vostru? Conteaza doar relatia voastra si atat, nu traiti cu cei din jur, ci sunteti doar voi doi.
Succes!
Poti sa i dai o sansa, el va avea de invatat de la tine si tu de la el. depinde si de ce varsta ai tu, in general baietii se maturizeaza mult mai greu, acum depinde si prin ce situatii a ttrecut pana acum. eu zic sa i dai o sansa, nu te mariti acum nu este ca si cum ai face un copil sau sa te angajezi
Buna.Nu conteaza varsta, ci dragostea pe care i-o porti.De exemplu:Tatal meu este mai mic decat mama cu 3 ani si inca se mai iubesc.De ce nu faci tu primul pas in relatie?
Pai dupa parerea mea nu prea conteaza anii asa ca daca va intelegeti de ce nu?:*
Te opreste gandul ca lumea vorbeste? Ca poate va face haz de relatia ta?
Eu cred. ca atata timp cat si el te place si tu il placi, nu ar trebui sa te lasi influentata de ce vor zice alti, pentru ca asta niciodata nu-ti va asigura fericire.
Si mie mi s-a intamplat la fel cand aveam vreo 13, 14 ani. Te sfatuiesc sa fiti impreuna daca tu NU ai vreo problema cu diferenta asta. In schimb daca, crezi ca nu te-ai simti ok sa cand iesi cu prieteni si cu iubitul tau mai mic...ei bine..las-o balta.
Intelept?
Mai chestia asta cu baietii mai mici ca fetele ...nu stiu ce sa zic.
Mi se pare ca se abereaza, tie ti-e frica de gura lumii, asta iti e problema, nu ca el e mai mic.Nu-i asa?
Si atunci de ce dracu ar mai conta ce crede lumea, ea o sa comenteze indiferent de situatie:daca e mai mic "Vai!", daca e mai mare"Eee, e clar ce vrea de la tine!, daca aveti aceiasi varsta" Pai na...era mai bine ca el sa fie mai mare ca asa e frumos."
Asa ca ce dracu' mai conteaza?
Eu daca vreau sa ies cu strabunicul vecinului, o fac... daca asa simt eu.
Vad mai jos/sus coentarii gen"nu conteaza varsta"...conteaza pentru lume, si atunci automat si pentru tine si el...mare greseala.
Huuuu...meritati sa fi-ti omorati cu pietre, pentru ca el e mai mic ca tine!
Glumesc...era o ironie.