Fi increzator. spune-ti ca de ce alti pot si tu nu. poti de asemenea sa te intalnesti cu fete cunoscute pe mess astfel poti avea incredere in tine si te poti gandi dinainte ca daca vei face o greseala(sau te vei face de ras ca eu cred ca de fapt asta este frica ta) nu te vei mai intalni cu fata respectiva. daca totul va merge bine va mai puteti intalni
Off acneea asta. Exact cu aceeasi problema m-am confruntat si eu cand eram in liceu chiar si acum cand am terminat facultatea mai am nsite semne de care sincer nu cred ca am sa scap. Si eu sunt complexat din cauza asta si tot asa desi sunt mai mare ca tine am 24 de ani nu am avut niciodata nici o prietena. Cum rezolvi tuproblema asta? Greu sa ti se dea un raspuns la intrebarea asta. Daca iti spun sa nu tii cont de acnee stiu ca as vb prostii. Du-te la dermatolog incearca sa vindeci acneea acum depinde cat de severa e. Daca e o forma usoara sau medie mai exista sanse de vindecare dar daca e severa e foarte greu sa scapi de ea. Si sincer da la varsta asta in jur de 20 de ani conteaza destul de mult aspectul fizic. Eu aveam in anturajul meu mai ales la liceu baieti care nu aveau nici acnee si erau si draguti si aveau succes sa zic asa. Ma rog important e sa ai si speaking, intelegi tu ce vreau sa spun. Trebuie sa stii ce sa le spui, cum si cand. Si sa stii si tu la un baiat/barbat conteaza foarte mult atitudinea. Daca in anturajul tau de prieteni nu esti unu care sa ii influentezi pe ceilalti daca nu
esti printre liderii acelui grup si esti timid retras sa stii ca ai putine sanse sa iti gasesti o prietena in anturajul respectiv. Indiferent cine ce-ar zice crede-ma ca asa e.
Daca reusesti sa vindeci acneea vei capata mai multa incredere in tine.
Sau o alta solutie e sa nu tii cont de prb asta si sa incerci sa iti faci o prietena desi cred ca la inceput te vei lovi de ceva refuzuri din pacate. Inainte de a ii cere prietenia incearca sa devii un bun amic sa vezi care e reactia ei fata de tine ca AMIC si dupa aia vezi daca mergi mai departe sau cauti pe altcineva.
SI cu acnee iti mai zic inca o data DU-TE LA DERMATOLOG. Eu unu as putea sa te sfatuiesc ce creme sa folosesti ca sunt foarte familiarizat cu prb asta dar iti trebuie tratament personalizat de la medic dermatolog si tratamentul dureaza cel putin 4 5 6 luni asta daca nu ai o acnee severa. Daca ai o acnee severa tratametul dureaza foarte mult. Daca mai ai intrebari...
iulia972 întreabă: