| Deeeede a întrebat:

Bunăăăăă happy

Asta e o întrebare pentru băieți mai mult, căci ei știu mai bine, dar și fetele pot răspunde.

Vineri seară am fost la o petrecere. Și acolo știți cum e : muzică, mâncare, băutură, băieți beți - chiar și fete.
Și era un băiat care era și el băut și se dădea la mine straight face, se punea lângă mine, stătea cu mine. Și când e treaz, glumește cu mine ( el glumește cu toți ) vorbim, totul e normal laughing) nu se "dă" la mine.Mi se pare foarte ciudat, când e beat se "dă" la mine și când e treaz nu. Ce înseamna asta? Și voi faceți la fel când beți ceva? laughing)))

8 răspunsuri:
| cristy3991 a răspuns:

The boys use to do that!

| h3r a răspuns:

Și-a făcut și el de cap... distrează-te în rând cu el când e cazul, când nu e...nu-ți face prea mari speranțe. O fi un amic bun și atât.

| besleaganicolaecosmin a răspuns:

Filmeaza-l si arata-i ca nu-i sta bine decat treaz langa tine daca asta vrei

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Omul beat spune adevarul, in cazul lui se manifesta adevarat.

| Deeeede explică (pentru anonim_4396):

Deci, să înțeleg că lui îi place de mine laughing. Adică el e genul de "golan" greu scoti din el sentimente.

| Adryan17 a răspuns:

E o vorba: Barbatul la bautura zice adevarullaughing acum trage tu concluziile.

| OnuOnulică a răspuns:

1) Eu nu beau
2) Nu fumez
3) Nu as face niciodata asta cu vreo fată.
Oricum tipul era baut rau nu cred ca a vrut să te supere.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru Deeeede):

Eu zic sa nu te incurci cu astfel de tipi, o sa aprecieze doar faptul ca esti fruoasa in rest nu da 2 bani pe tine daca nu faci parte din aceeasi categorie cu el. Distreaza-te cu el, atat tot. Practic nuai de atat e bun.