Raspunsul potrivit este doar in MINTEA TA. tu singurica ai spus ca-ti este frica, asta e raspunsul, nu esti pregatita, trebuie sa mai astepti, daca erai pregatita erai sigura pe tine, stiai ce vrei, nu era nevoie sa ne intrebi pe noi.
El te-a intrebat tu ii raspunzi pur si simplu ca nu, daca te iubeste te va astepta, daca mai insista inseamna ca te vrea doar pentru asta, nimic mai mult. Decizia e a ta, sexul se face pentru ca vrei u, nu altcineva.
Sper ca ai inteles! Ai grija ce faci!
Nu face nimic din ce nu vrei, doar pentru el, vei regreta candva.
De cat timp sunteti impreuna? si cum se comporta cu tine nu i asculta pe negativisti astia
Este alegerea ta. Trebuie sa te merite sa nu iti para rau. Eu zic ca daca esti sigura ca te iubeste, fa-o :*
Esti singura care poate da raspunsul la aceasta intrebare.
Eu am avut destule relatii cu fete under 18, si mi s-a parut de bun gust sa le las pe ele sa faca primul pas, nu mi-a placut sa pun presiune, in special daca e virgina
Pai faza e ca suntem de aproape 6 luni.Iar el e destul de bun cu mine, cand e cu amici e mai distant dar cand suntem noi doi e un scump, el are 19 ani, iar eu cum am spus am 17 ani.
Faza e ca inca mai sunt vigina! Iar el din cate stiu de la fostele lui e ca e genul care il doare in cot daca mai esti sau nu virgina!
Chiar şi dacă nu ai avea îndoieli în privinţa căsătoriei cu el, consideră că pentru liniştea şi echilibrul vieţii şi a familiei tale de "mâine", fără să-ţi poţi da seama acum, vei avea nevoie de această "demnitate"şi "onoare" pe care rişti să le pierzi acum"!
Sexualitatea înainte de alcătuirea familiei este o adevărată „cutie a Pandorei". Este vital să nu se atenteze la drepturile şi,, liniştea" Familiei de mai târziu, a ei şi a ta! Distracţia este un viciu dificil de controlat? Dar costul ei nu este nici mai mult nici mai puţin decât... liniştea unor familii! şi sacrificiile uriaşe care se vor raporta la ele...
- La urma urmei, ce se va întâmpla într-o neprevăzută situaţie în care vă despărţiţi? Ce se va întâmpla mai târziu în familie, atunci când mentalitatea "unui spirit de aventură iresponsabil" va fi înlocuită cu raţiunea că relaţiile intime sunt lucruri care transformă psihicul şi impregnează o amprentă de neşters naturii umane. Relaţiile intime creează "link-uri" nedorite, ce se vor resimţi cel mai bine mai târziu, în familie, ca în oglindă de către celălalt partener... toată viaţa! Acest lucru va fi o adevărată "fractură" mai târziu, iar în acest sens statistica nu minte... divorţul este inevitabil!
Spre deosebire de alte experienţe devenite amintiri, experienţele păcatului (în special când e vorba de o relaţie a trecutului) nu se uită niciodată (...), şi cu cât lovesc mai mult în normele morale, cu atât vor avea un efect mai copleşitor asupra respectului reciproc şi liniştii unei familii!
În mod aparent paradoxal dar logic, aceste experienţe-amintiri devin cu atât mai frustrante (substrat pentru gelozie) odată cu trecerea timpului, rămânând mai târziu întipărite în sufletul "celuilalt" partener (...), aşa cum într-o cameră, posterele ar deveni permanente!
Nu este la voia întâmplării faptul că pentru începerea vieţii intime, Dumnezeu a lăsat căsătoria şi nu altceva. Motivul este justificat prin consecinţe şi nu prin capricii...
Familia are astăzi nevoie de moralitate mai mult decât în trecut(!), deoarece astăzi ea este lovită de provocări din toate părţile (asta da schimbare faţă de trecut!), şi în mod logic, este mai vulnerabilă, şi drept urmare are nevoie să fie mult mai solidă. Ori fiecare îşi mai doreşte şi astăzi ca familia lui să reziste o viaţă. Dar astăzi, în mod intenţionat şi programat (!), a fost dejectată în lume cultura depravării, ca o lovitură mortală pentru ultimul bastion, familia.
Poate că nu eşti absolut sigură de o eventuală căsătorie cu el! Ei bine, fii sigură că, pentru cel care va deveni viitorul tău soţ, pentru împlinirea şi liniştea acelei căsătorii, moralitatea şi demnitatea ta de până atunci, vor fi condiţii de bază!
Nu ai idee cum gândesc bărbaţii în celelalte situaţii decât atunci când caută distracţia ( situaţie în care nu îi interesează persoana). Totul este legat de planul ontlogic, intim, sufletesc, acolo unde vor şi pretind "exclusivitate", iar această cerinţă nu ţine doar de un orgoliu pe care l-ar putea "educa". Ţine de planul ontologic, fiinţial. Din acest punct de vedere, diferenţa dintre bărbat şi femeie este ca de la cer la pământ...
În familie, spre exemplu, dacă în primele luni "dragostea" este cea care ţine totul "în priză", mai târziu, entuziasmul familiei şi al relaţiei va trebui să se susţină pe ceva, nu va putea sta în aer. Ineditul iubirii se temperează şi va mai căuta şi altceva decât ceea ce a devenit "obişnuit".
Acest altceva va fi pentru tot restul relaţiei – o anumită EXIGENŢĂ în privinţa celuilalt: dacă te mai iubeşte, dacă îţi este fidel, dacă iubirea mai este ca la început, dacă ai intrat sau nu într-o,, concurenţă" in inima lui cu altă persoană, din prezent sau din trecut(!) (cu amintirilor "profunde" şi "trofeele" trecutului); Acest lucru va duce la afectări profunde ale psihicului soţului dacă aşteptările îi vor fi înşelate.
Va multumesc tuturor pentru sfaturi dar cum am dedus mai din toate comentariile vostre, trebuie sa discut cu el!
Daca pe el il doare in cot daca tu mai esti virgina sau nu ar trebui sa-ti dea de gandit ca pe el il doare in cot de tine si vrea doar sa faca sex cu ORICINE e dispus.
un baiat intreg la minte, care s-ar gandi la tine, la binele tau si la sanatatea ta mentala ar trebui sa stie cat de important este pentru o fata primul baiat din viata ei si ce traume ar putea suferi in urma unor "ma doare in cot. o data si o data tot trebuie sa o faci si sa nu mai fii virgina".
da, n-ai sa mai fii virgina intr-o zi, dar asta e pentru tine sa hotarasti cand si sa fii sigura ca nu mai vrei sa fii. nu ca te culci cu el ca "il iubesti si el isi doreste asta". asa si? toti barbatii isi doresc asta! acuma trebuie sa incepe sa-i satisfacem pe toti care ne vor si fata de care eventual suntem si noi atrase? sa nu exageram!
Nu trebuie neaparat sa te culci cu el daca nu te simti pregatita ...si eu am o relvtie de aproape un an si nu m-am culcat cu prietenul meu...
Mai exista asa ceva? baieti care asteapta un an pe cineva? daca e asa tine bine de el fata mea ca e probabil ultimul din specia lui )
Ce fraier sa stea cu o copila ca tine mai bine cauta una mai hotarata
Dany_Daniel_1998 întreabă: