| Mariia233 a întrebat:

Bune TPU!, as vrea niste sfaturi repede..sunt impreuna cu un baiat de aproape 4 saptamani. ne-am certat foarte mult de cand suntem impreuna am observat ca lui nu-i pasa deloc de mine. iese cu baietii nu ma cheama, nu ma suna sa vada ce mai fac, este foarte nesimtit, nu poate iesi afara cu mine daca il sun eu este foarte sec la telefon nici scuze nu-si cere atunci cand gresete, tin la el dar nu mai stiu ce sa fac :-((. Dau funda pentru un sfat bun!

4 răspunsuri:
| BeAmazing a răspuns:

Buna! Se comporta asa cu tine deoarece vrea ca sa va despartiti sad mai bine ii dai " papuci " si iti cauti un alt baiat mai simtit big grin. Nu e singurul baiat, daca vei intalni un alt baiat atunci nu o sa iti mai pese de el. Viata e scurta, distreaza-te happy o sa gasesti mult mai multi baieti mai de treaba decat asta tongue!

| ℓσνє a răspuns:

Sa te desparti de le! Fara suparare. el e prea nepasator, ceea ce inseamna ca u te respecta. Respectul e important. Nici macar scuze nu`si cere. E un nesimtit! Despartiti`va. happy. Altfel tu vei suferi.winking

| ℓσνє a răspuns (pentru ℓσνє):

Scuze de greselelile de scriere, am scris repede. happy

| notsogoodtho a răspuns:

Buna ramoo28, ar trebui sa te despartii de el, cu o fata trebuie sa te comporti finut, o fata trebuie sa o tii aproape, oricat de certatii ati fi si. ma rog incearca sa vorbestii cu el daca tii atat de mult la el. daca nu traiesteti viata, nu e ultimul baiat! sunt atati baieti in lumea asta. Baftahappy