anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Bunna! Am o intrebare, imi lace de un baiat de 16 ani,el nu ma place si isi bate joc de mine tot timul plang din vina lui da cu toate astea il iubesc mai mult,am incercat sa vb cu el si imi zice tot timpul sa tac, faza e ca si eu sunt foarte enervanta mai tot timpul nu sunt naturala cand sunt cu ell, nu stiu de ce nu pot! Imi imaginez ca sunt cu el si pur si simplu lang pentru ca as vrea sa fie adevarat, i-am aratat ca imi pasa de el dar degeaba! Intrebarea este oare ma va suporta vreodata, macar ca si o prietena daca nu iubita?

Răspuns Câştigător
| Lilypisicuta a răspuns:

Asculta draga ti-o spun din propria experienta, daca te lasi batjocurita de el sa stii nu e o sansa sa te indrageasca.prefate ca esti indiferenta nu vorbi cu el si prefate ca nu il vezi. apoi spune-i:te-am iubit te-am respectat dar tu nu.acum e rindul meu sa te calc in picioare.si intoarcete la prietenele tale lasindul sa vada cum te-ai simtit tu.Fii curajoasa!

29 răspunsuri:
| neutrino a răspuns:

Nu! Tu ai putea sa calci intr-o baliga si sa te si bucuri?

| UnicaElla a răspuns (pentru neutrino):

Nu,dar de multe ori e singurul motiv entru care mai traiesc!

| UnicaElla a răspuns (pentru neutrino):

Si de obicei cei de la tara se bucura ca cica aduce noroc (da nu sunt)

| BlackheartQueen a răspuns:

Buna!
Nu,pentru ca ai un comportament care il deranjeaza. De ce vrei sa fii prietena cu cineva care isi bate joc de tine? Trebuie sa te schimbi. Nu il mai baga in seama, nu ai nevoie de astfel de oameni. Or sa treaca si aceste sentimente pentru el.

| MishikiCrisy a răspuns:

Am o idee. Fa-ti un alt id si baga-l in seama. Spui ca esti o alt fata si ca nu mai stiu de unde ai id-ul lui. Si cu el sa fi naturala, asa cum esti si cum sti ca te-ar place. Trebuie sa iti schimbi putin scrisul si prescurtarile sa nu para ca esti tu pe mess (chiar daca stie sa nu). Vezi cum se comporta si cum e el in real, sai ai acelasi hobby-uri, data nasterii putin shimbata, adica doar ziua, fara luna. Sa fiti din acelasi oras dar sa nu vrei sa te intlnesti cu el si daca vrea poze cu tine si insista sa ii dai, iti poti face poze cu spatele, fara sa ti se vada capul si cu haine pe care nu le cunoastete... deci o alta identitate si vezi cum se comporta... iar apoi depinde de ce va urma.
Bafta! big grin Si daca mai ai nevoie de ajutor spune-mi.

| UnicaElla a răspuns (pentru BlackheartQueen):

Asa am zis si eu, dar tocmai s-au implinit 4 ani

Legiuitoarea
| Legiuitoarea a răspuns:

Bună.
Hei, te-ai îndrăgostit de dracu!
Potolește-te!
Nu se merită să suferi, nu se merită să pierzi timpul după cineva care nu te apreciază.
Pa, pa.

| UnicaElla a răspuns (pentru MishikiCrisy):

Mi-e frica si sa apas pe tastatura cand vb cu ell ca sa nu imi dea ignore! Si stiu cum e cu adevarat doar ca a fost vina mea, el se comporta foarte frumos cu mine si dera amuzant si dragut, dar am stricat totul ca nu am vrut sa ii zic un secret despre prietena lui cea mai buna si asta s-a intamplat acum un an si inca ma uraste!

| UnicaElla a răspuns (pentru Legiuitoarea):

Parerea ta, da ce sa fac daca nu pot sa il uit sa ma omor?

| Violente a răspuns:

Îți calci pe inimă și îl lași.
Știm că atunci cand iubești ești orb, dar prin propria putere și prin propriul curaj, te aduni, deschizi ochii și îl lași, pune piciorul în prag cat nu e prea tarziu!

| madalinamadu a răspuns:

Nu mai plange pentru el, nu merita! Viata e frumoasa si merita traita din plin, nu e un capat de lume, daca el nu te place teci peste, nu e singurul baiat de pe planeta. Bafta!winking

| Dariusuu a răspuns:

Cum naiba să-l iubești?

Așa de oarbă e iubirea asta?

Uită-l odată îți face doar rău.

| MishikiCrisy a răspuns (pentru UnicaElla):

Dar despre ce era acel secret asa important?

| Raiiiisa a răspuns:

Draguta,ce zici tu aici se intampla multor fete care sunt la inceput si atunci cand se indragostesc nu mai vad altceva in fata ochilor.
Vreau sa-ti zic ca unui baiat nu ii place sa fie stresat,fie ca esti sau nu iubita lui.
Daca o sa-l presezi si o sa-i arati ca este totul pentru tine,niciodata nu va avea o atitudine placuta fata de tine.
Chiar daca nu vrei sa intelegi,cel mai bine ar fi sa te potolesti si daca lui ii place de tine,va veni singur fara ca tu sa faci vreun efort.
Niciodata sa nu zici despre un baiat ca el "este totul pentru tine".Nu! Un baiat nu merita sa auda vorbele astea.
Baietii vin si pleaca,cum te-ai indragostit acum,maine poate sa-ti treaca sau sa apara un altul.
Nu te mai stresa si te miloji in fata lui, o sa-i dai satisfactie maxima.
Intelege ce este bine, chiar daca este greu de pus in aplicare.
Daca este sa fie al tau, al tau o sa fie, daca nu cred ca ar fi bine sa privesti putin in jurul tau si sa deschizi bine ochii.

| neutrino a răspuns (pentru UnicaElla):

Daca doresti neaparat, intrebarea se referea la daca poti manca...

| floriasdfg a răspuns:

Eu zic să renunţi cu asta. Găseşte pe cineva care te suportă şi te place aşa cum eşti. Adică e clar că-ţi pierzi timpul şi suferi, degeaba.

| mona a răspuns:

Nu stiu de ce te lasi batjocorita in halul asta de un baiat ca nu-i pasa de tine... ignora-l, nu te merita

| DeeaMarry a răspuns:

Nu, nu il iubesti. Te asigur.
Pot sa pun pariu ca singurul lucru care iti place la el e aspectul fizic(de fapt, cred ca nici nu te-ai gandit ca ar mai trebui sa aiba si alte calitati, de pilda sa te respecte!).
Ai facut doar o obsesie pentru el, care o treaca atunci cand o sa iti dai seama ca abia ti-a mai ramas o farama de mandrie.

| UnicaElla a răspuns:

Multumesc tuturor pentru atentia acordata se pare ca aici chiar iti gasesti linistea sunteti niste oameni minunati si ceea ce e cel mai important sunteti uniti.Va multumesc si mai ales Cristi mersi pentru idee si lui Ciara mersi

| UnicaElla a răspuns (pentru DeeaMarry):

Crede-ma mie imi place atitudinea aspectul e si el dar mai mult atitudinea

| UnicaElla a răspuns (pentru Lilypisicuta):

M-am gandit ca va veni ziua cand toti care si-au batut joc de sentimentele mele cand voi fii mai mare si poate ma vor placea ii voi trata la fell multumesc pentru raspuns ai o funda

| UnicaElla a răspuns (pentru madalinamadu):

Poate ca e, dar intr-un fel sunt ca si el asa tratez persoanele care ma disperaa ba chiar il inteleg

| mimiwewem a răspuns:

Bună. Nu meriți să fii călcată în picioare. Capul sus, băieți mai sunt! Dă-i cu flit, chiar de te doare! Toate trec.

| DeeaMarry a răspuns (pentru UnicaElla):

Adica iti place ca isi bate joc de tine?!

| tlaura a răspuns:

Nu laughing, n-are rost big grin

| RedheadOnTheRun a răspuns:

Unele persoane tind sa traiasca in trecut. Asa esti si tu. S-a purtat frumos cu tine (sau poate doar asa vrei sa crezi. poate doar s-a comportat normal),ai gresit,totul s-a dus naibii,ai incercat sa repari situatia dar nu merge de nicio culoare. Nu te mai strofoca atat,treci peste. E ca o obsesie pentru tine, ca ceva ce vrei si nu poti avea de accea lupti cu toate armele. Daca el nu stie sa aprecieze faptul ca ai incercat sa iti repari greseala (ceea ce in zilele nostre e rar), asta e. Nu te merita, nu te place, nu te vrea langa el..de ce nu intelegi? Iti place situatia asta cumva?

| Jυsтℓσяγ a răspuns:

Ai o problema.
Acum, dupa ce am citit asta...pot sa ma impusc?
MI-E GROAZA DE CATE ORI INTRU LA CATEGORIA ASTA, asta e clar!

| UnicaElla a răspuns (pentru Jυsтℓσяγ):

Cine te pune sa intri?

| UnicaElla a răspuns (pentru Raiiiisa):

Tu ai avut dreptate ..nu prea gandeam atunci. Daca ar fi sa aleg acum un raspuns castigator acela ar fi al tau.Multmesc.:*