| ZuZuZa a întrebat:

Buun. Au trecut 3 ani de cand am realizat ca m-am indragostit de cel mai bun prieten, sentimentele erau reciproce, si el simtea acelasi lucru, dar am hotarat sa alegem prietenia, fiind mult mai importanta decat o relatie. Iata-ne acum dupa 2 ani jumate ca ne evitam oarecum, ca exista o tensiune intre noi. si deci, s-a dus naiba prietenia dintre noi. Dar. cand avem ocazia sa fim doar noi doi ajungem sa ne sarutam sau sa vorbim despre noi, ramanem impreuna peste noapte, dar a doua zi lucrurile revin la normal, aceeasi monotonie zilnica aceeasi tensiune intre noi. El acum are prietena... Ce parere aveti?

11 răspunsuri:
| ElenaDanielaE a răspuns:

Eu zic sa fiti impreuna...
Ce prietenie exista intre voi cand va evitati? Din ce ai scris se vede clar ca va iubiti...
Este atat de frumos ca o prietenie sa se transforme intr-o poveste de dragoste! puppy dog eyes

| ZuZuZa explică (pentru ElenaDanielaE):

Crede-ma ca acum nu mai stiu ce sa cred, cand privesc in urma imi dau lacrimile avem o gramada de amintiri impreuna, de momente grele pe care le-am depasit unul cu ajutorul celuilalt. Acum imi e greu sa vorbesc cu el, si ma gandesc ca poate el nu mai tine la mine din moment ce are prietena.

| neutrino a răspuns:

Nu sunteti singurii care faceti aceasta prostie, neintelegand ca o relatie sentimentala, are nevoie, pe langa fluturasi, si de o puternica prietenie.

| ZuZuZa explică (pentru neutrino):

Acum am inteles. Dar probabil e tarziu. Sper ca la un moment dat sa nu mai fie sentimentele astea atat de puternice, sa nu ma mai doara

| sofisis a răspuns:

Trist. In general prieteniile evolueaza in relatii. De ce o-ti fugi de ele...nu pot sa-mi dau seama.
Nu exista oricum prieten pe viata si sa spui ca preferi o prietenie cu cel pe care il iubesti ar fi ca si cum ai zice ca ai vrea sa bei un pahar cu calaul in seara de dinaintea executiei.
E o prostie.
Data viitoare cand mai ramaneti singuri, discuta cu el, vezi daca si el mai e dispus sa incerce o relatie si da-ti-i bataie.
Daca nu mai vrea, cel mai bine nu va mai vedeti...macar o perioada pana vi se aseaza vietile pe un fagas normal.

| Danysan a răspuns:

Am Incercat sa inteleg pe cat de mult am putut aceasta Problema cu Gategoria Cei Mai Buni Prieteni si de ce se renunta la o Relatie Frumosa pe motiv sa nu strici Prietenia.E cea mai mare greseala sa nu iti faci Iubit Cea mai Buna sau cel mai Bun Prieten -ba chiar s-a facut un fel de studiu care a aratat ca Relatiile astea au cele mai Mari Pronosticuri de Reusita is iata de ce spun asta :Il cunosti de atatia Ani si el la fel pe tine. Daca minte iti dai seama repede si poti sa eviti anumite Probleme.Ii sti Familia si Prietenii.A-ti fost alaturi la atatea Probleme si v-ati Sprijinit.TE cunoaste foarte Bine si stie ce vrei.Te poate face Fericita si Nu e Nevoie sa trebuiasca sa te cunoasca. POti sarii peste etapele de cunoastere care apar intr-o Relatie Normala. Deasemenea un Lucru foarte Important e acela ca Prietenii nu o sa accepte sa fie cu tine daca nu Simt ceva Puternic sau daca nu vor Ceva Serios.Asa ca in momentul in care o sa fie Liber i-al de gat si gata.Ce sa va mai ascunde-ti si sa Suferi Tu sau el cand Puteti sa Incercati sa vb despre asta.ia aminte totusi un lucru :Incearca sa nu te Implici daca ai ca socp doar sexu pentru ca o sa aveti de Suferit foarte tare -Relatii Intre Prietenii tin de alta categorie si trebuie sa stii ce faci daca vrei sa ai o astfel de Relatie.

| ElenaDanielaE a răspuns (pentru ZuZuZa):

Poate are prietena pentru ca vrea sa te uite... Poate ca se gandeste ca daca atunci nu ati fost impreuna, acum ce rost are sa mai incerce?

| ZuZuZa explică (pentru Danysan):

Va multumesc mult pentru sfaturi, majoritatea lucrurilor le stiu si eu sau le-am descoperit. in acesti 3 ani am incercat multe, eu sa fiu cu altii el cu altele. Acum o luna daca eram intrebata, spuneam clar ca nu mai am nici cel mai mic sentiment, ca suntem doar amici sau colegi sau orice dar in niciun caz ca inca tin la el. Doar ca acum 2 zile am mers si am ramas la un prieten de-al nostru si iar am ajuns sa ne apropiem... Nu este vorba de sex, niciodata nu a fost... Daca era doar asta nu mai stateam 3 ani sa suferim. Am gresit amandoi destul de mult, dar ce este cert e ca mereu cand am avut nevoie am fost acolo unul pentru celalalt indiferent de cum era situatia intre noi. Si cand ma refer ca atunci cand am avut nevoie nu ma refer la cine stie ce prostii ci la un deces in familie, sau un accident sau probleme destul de seriose.

| Danysan a răspuns (pentru ZuZuZa):

Daca nici cu un Baiat ca asta nu poti avea o Relatie atunci cu cine?

| Alcyon a răspuns:

Parerea mea e ca ai facut o prostie. Cel mai bun prieten e iubitul, sau cel putin asa ar trebui sa fie.

| ZuZuZa explică (pentru Danysan):

Asa este, dar oricum si el este indecis. Ueori cand vorbim sau daca deschid subiectul imi spune sa fim prieteni, desi se vede clar ca atunci cand sunt cu cineva e gelos, sau daca vorbesc despre un alt biat, incepe si el sa vorbeasca despre vreo fata sau ceva de genul... E destul de complicat, si nu stiu ce sa zic