| VrRos05 a întrebat:

Ca bărbat poți practica prostituția?

14 răspunsuri:
| dullcat a răspuns:

Da, sunt destui care fac asta (ce-i drept, probabil ca nu prea vezi in Romania, dar in alte tari sunt).

| Violleta2022 a răspuns:

Bineinteles ca sunt si barbati care se prostitueaza, la fel cum sunt si femeile.
Unii sunt gay (sex cu barbatii), iar altii sunt gigolo (adica sunt platiti de femei, sa faca sex cu ele).

Sincer, nu stiu cum ai ajuns tu la 20 de ani si sa nu ai habar de multe lucruri pamantesti... ti-as recomanda sa pui mana serios pe o carte sau mai multe si sa iti destupi mintea, ca ai lacune in educatie.

| VrRos05 explică (pentru Violleta2022):

Ce femeie ar plătii sa se f laughing

| Violleta2022 a răspuns (pentru VrRos05):

Cele care sunt foarte bogate si sunt singure.

Pai femeile nu au cum sa fie singure și nu li se scoală nimic ca să aibă dorinta sexuala cum avem noi bărbații.

Iar vorbesti prostii!

Femeile care-s bogate sau sunt singure, dupa divort sau dupa ce le moare sotul, isi cauta un gigolo, care sa vina acasa la ele, sau sa mearga cu el la hotel si sa aiba sex si rasfat sexual. Acei barbati se numesc fac tot prostitutie si sunt platiti la fel ca si femeile prostituate.
Aici nu-i vorba de sculat nimic, ca sexul la femei se face prin excitarea organelor sexuale, nu prin excitarea vizuala ca la voi, baietii.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Te rog termina cu asa intrebari!

Nu știu, eu oriunde am mers, mereu am simțit că femeile sunt speriate de sex.

| samuraibrazilian69 a răspuns (pentru anonim_4396):

Bai Mao

Cu misogini ca tine in preajma, asta nu-i sperietura, ci refuz clar fiindca vad ca nu ai pic de respect pentru femei.

Cred că mă consideră misogin doar că mă uit puțin mai serios spre ele.

Nu esti respins din cauza te te uiti "mai serios" la cineva, ci ca nu esti respectuos cu fetele, atunci cand incerci sa la agati.
Ceva din vocabularul sau comportamnetul tau, le face sa te refuze.

Cat despre faptul ca tu esti misogin, asta se vede aici, pe forum, unde ai scris zeci de topicuri, in care ai jignit fetele si femeile, vorbind si generalizand foarte urat despre ele.

| VladAntonio a răspuns:

Bineinteles, se castiga foarte bine.
-> mai nou majoritatea fac videochat.