| Coarna_Mihai_1990 a întrebat:

Cam de la ce varsta incep sa simta fetele nevoie de sex, adica sa li-se-para o pofta.

11 răspunsuri:
| Fatamuntilor a răspuns:

Cam odata cu aparita mestruatiei 12 -13 ani.
14 in unele cazuri.
Cea ce nu insemna ca e bine 1

| Coarna_Mihai_1990 explică (pentru Fatamuntilor):

Hmm ( sper ca nu esti vrunu de 10-12 ani ), pai mda dar poate la 14 ani au pofta sa atinga un baiat happy sa fie atinse de un baiat adica nu stiu chiar au pofta la 14 de sex in toata regula?

| Fatamuntilor a răspuns (pentru Coarna_Mihai_1990):

Incercam sa fac o legatura vizavi de pofta de sex si varsta tot mai mica in care fetele o fac.
REPET...e parerea mea

| Coarna_Mihai_1990 explică (pentru Fatamuntilor):

Da mi-am dat seama ca-i facut legatura happy ca fetele din ziua de azi la 14 ani sunt experte dar eu eram serios laughing

| Ezeru a răspuns:

Parerea mea este ca nu exista varsta. Baieti influentiaza aceasta pofta a fetelor. In ziua de astazi fetele de 12-13-14 ani prefera baieti de 16-17 ani si baieti fiind mai maturi le provoaca aceasta stare chiar daca sunt virgine. Pofta aceasta vine din cauza hormonilor ei pot fi declansati de anumiti stimuli.

| Coarna_Mihai_1990 explică (pentru Ezeru):

Hmm, deci happy daca-s descurcaret ( avant 15 ani ) pot s-o fac sa aiba o anumita pofta. Hmm pai, interesant, mi-a spus acum putin timp ca daca unei fete nu i-ar placea cand un baiat o atinge nu e fata, deci inseamna ca happy ( avand 14 ani, ea ), deja incepe sa-i placa atingerile mai intime ale unui baiat happy?

| Ezeru a răspuns (pentru Coarna_Mihai_1990):

Stimuli nu vin neaparat din atingeri delicate tongue ci din excitare ( saruturi pasionala, saruturi pe sanii, saruturi delicate pe gat si multe altele ). Sincer saruturile pasionale si atingerile tandre sunt cel mai bun lucru de a face acest lucru, dar nu sugerez sa faci ata.

| Coarna_Mihai_1990 explică (pentru Ezeru):

Ehm, aveam idee ce-ar putea sa le stimuleze deci daca saruturi pasionale( multe ) atingeri delicate si inca cativa factori sunt prezenti si varsta pentru aceste timpuri e normala inseamna ca ii place si se simte un pic excitata nu-i asa Sasuke?

| Ezeru a răspuns (pentru Coarna_Mihai_1990):

Depinde de fiecare persoana. Stimuli difera de la o femeie la alta, dar cei care sunt la orice fata. Ai aici toate detaliile necesare intrebari tale :P
Link : http://www.csid.ro/......-10674244/

| AR1373 a răspuns:

De pe la 12 ani.

| bbu2eugen a răspuns:

14 15 de abia invata cu ce se mananca laughing sau 12 13 depinde de fiecare.

Întrebări similare