| slrs a întrebat:

Cam despre ce subiecte sa vorbesc cu o fata asa in mare? Cand sa o scot la un suc? Ar fi bine sa o scot si acol sa vorbesc mai multe cu ea(ne cunoastem)? Mi-am cam pierdut increderea de sine daca ma refuza ce sa fac?

Răspuns Câştigător
| Danysan a răspuns:

Trebuie sa fi calm si sa arati ca nu ai teama de nimic.Nu trebuie sa te agiti si sa fi natural. Fetele te cam miros daca esti prefacut asa ca mai bine arata cum esti tu cu adevarat.Vb de ce va place,desoperitiva pasiuni in comun, fa-o sa rada dar nu in mod exagerat ca nu e oki.Vb despre pasiunile ei dar in acelsai timp nu trece numai tu la conducere, ami lasa-o si pe ea. Daca e timida alint-o, arunca vb dulci si bate apropouri.In cazu in care va blocati baie fi Bine sa te adaptezi pe moment si sa salvezi situatia:Ce ochi superbi ai, ma pierd in ei.Ce apus minunat.Fa cu ea atingeri si bate apropouri sa nu te perceapa ca pe un amic. Aitnge-o subtil pe mana, incearca sa o saruti chiar daca te impinge e oki, asa macar arati ca nu esti un pampalau si o vezi ca pe o Iubita.Asigura-te ca nu aduci vb de fostele si nu ii da atentie daca ea vb de fostul.La inceput ar fi oki sa ii aduci un Buchet de flori si ceva dulce, dar daca vrei sa o dai pe spate treaba ta. Daca devine agiatata si iritata atunci nu prea e oki, ar fi Bine sa schimbi subiectu.Ai grija sa fi tu si sa nu te prefaci ca sa nu ai probleme mai tarziu.

8 răspunsuri:
| Florenta16 a răspuns:

Vorbiti de scoala, timp liber, pasiuni comune, daca nu, ce va place la fiecare in parte, comentati-va parerile fiecaruia in legatura cu orice subiect vreti voi, si daca te refuza, asta este, treci la urmatoarea si treci tu peste faza asta. Nu iti mai pierde increderea de sine ca e mai grav decat sa o pierzi pe a alatcuiva. Bafta!

| xDariuss a răspuns:

Salut!
Chiar as vrea sa vorbim putin pe tema asta. Scrie-mi pe facebook: Foană Darius-Fabian

| slrs explică (pentru xDariuss):

Pai laughing?

| Mathew a răspuns:

NICIODATA sa nu vorbesti prea mult despre tine, sau despre ce fac altii. Ai grija sa nu judeci aspru pe oricine ai judeca. Incearca sa fii creativ

| MskDesign a răspuns (pentru Danysan):

Manual de dragoste,laughing Aici este rapunsul corect, la Danysan.

| DiamondShine a răspuns:

Daca te refuza treci la Next! Daca abia v-ati cunoscut nu prea ar fi multe subiecte de discutat.Incearca sa povestesti intamplari haioase din viata ta cand ai ocazia, astfel o faci si pe ea sa faca acest lucru.Dar mai bine vedeti un film acasa..sunt mult mai multe de discutat in felul asta.

| Hutzy95 a răspuns:

Asta credeam si eu dar fa-ti curaj intr-o zi si invit-o in oras la o cafea sau un suc si daca accepta stabiliti ora si locu unde va intalniti si sa incerci sa nu fii emotionat cand stai cu ea si daca crezi ca nu poti sa iti stapanesti emotiile iti recomand inainte de intalnire bea 50 de grame de finlandia pe stomacu gol si nu te mai deranjeaza emotiile, nu te imbeti din atata dar o sa poti vorbi cu ea fara sa ai emotii o sa iti piara emotiile

| xDariuss a răspuns (pentru slrs):

Pai voiam doar sa-ti spun cateva chestii. E simplu, daca vrei bine, daca nu, nu. Totusi, ai rezolvat cu fata?