| Mysteryossa a întrebat:

Cam dupa cate zile de intarziere a ciclului menstrual ar trebui sa incepi sa iti faci griji?

Răspuns Câştigător
evenso
| evenso a răspuns:

Depinde, daca ai ciclu regulat o saptamana de intarziere este deja dubios, daca ai ciclu neregulat atunci intarzierea peste "obisnuit" poate fi cu semn de intrebare.
Cel mai bine sa-ti faci un test de sarcina dimineata din prima urina.

7 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pai normal dupa 9 luni.se mai intampla sa vina grijile si dupa 7 luni.dar sunt atat de dragalase.au ochi.sunt mici si moooiii! si duuuulci.iti vine sa le mananci.

| Mysteryossa explică (pentru evenso):

Nu il am regulat.si de obicei imi vine cu 2-3 zile inaintea datii trecute.luna trecuta mi-a venit pe 31 si pana acum nu mi-a venit cu toate ca ma doare burta si sanii.

evenso
| evenso a răspuns (pentru Mysteryossa):

Probabil o sa-ti vina in max 3 zile, daca nu la sfarsit de saptamana fa-ti un test.

| Mysteryossa explică (pentru evenso):

Ok.multumesc mult

| MAMYNYTO a răspuns:

Daca ai un ciclu foarte regulat fa-ti dupa 3 zile un test. Daca ai in general probleme cam dupa 10 zile. Testul te va ajuta sa te lamuresti in privinta unei sarcini, dar nu ar fi suficient.Eu te-as sfatui sa faci un control. Ai putea sa depistezi in timp alte probleme si te-ar scuti pe viitor de alte temeri.

| Mysteryossa explică (pentru MAMYNYTO):

Multumesc mult pentru rasp.:*

| Maryana_Roxana_1991 a răspuns:

Am si eu o intrebare am o mica problema eu ia tratament pentru reglarea mestruatiei si am lot timp de 10 zile dufaston si dupai trebuia sa imi vina dar nu mi-a venit si mi-am facut si un test de sarcina simi-a iesit negativ dupa 6 zile de intarziere eposibil sa nu fost bun testul de sarciana eu imi doresc sa ramn insarcinata astept raspuns vostru multumesc